Spitalul Privat Isis inaugurează Prima secţie privată de pediatrie din Dobrogea

image001.jpgPentru sănătatea copilului tău

O echipă formată din specialiști este pregătită să acorde îngrijiri medicale tuturor copiilor. Decorul rezervelor îi introduce chiar şi pe părinţi într-o lume de basm iar micuților le-am rezervat un loc de joacă, astfel încât să nu simtă că se află într-un spital.

Copilăria și fericirea copiilor nu trebuie răpite. Tocmai de aceea, medicii Isis sunt personaje din poveşti, iar micuţii - autorii unor lucrări unice. Reţeta prescrisă de doctor este dovada faptului că povestea există, iar zâmbetul copiilor ne arată că și-au recuperat sănătatea. Tratăm cu seriozitate fiecare minipacient şi suntem convinşi că teama de medic poate fi învinsă.

Aceasta este povestea pusă în scenă de echipa Isis, o poveste care ne dorim să aibă întotdeauna un final fericit. Pentru ca dorinţa noastră să se împlinească, am conceput această secţie ca pe o unitate medicală care să ofere servicii integrate de pediatrie, oferite în ambulatoriu sau în regim de spitalizare de zi/continuă: consultații de pediatrie în regim de urgenţă (24 ore/7 zile), neurologie și psihiatrie pediatrică, ecografie pediatrică, investigații performante de imagistică şi analize de laborator.

Preocupați de sănătatea copilului tău

Prima secție privată de pediatrie din Dobrogea dispune de 8 rezerve cu 12 paturi și un compartiment de terapie intensivă dotat conform standardelor europene.

Departamentul de pediatrie al spitalului Isis beneficiază de echipamente de investigare și tratament de ultimă generatie și oferă servicii personalizate care îi vor face pe micuţi să se simtă ca acasă. Fiecare rezervă este dotată cu pat pentru copil şi însoţitor, dacă este necesar, și cu grup sanitar propriu. Compartimentul de pediatrie dispune de acces la telefonie, TV şi internet. Meniul copiilor internați în secția de pediatrie respectă regimul individualizat, prescris de medicul nutriționist.

Pe timpul spitalizării, ne îndreptăm atenția și asupra educației copiilor. Aceștia vor putea urmări filmulețe pentru stimularea și îmbogățirea limbajului și vor avea la dipoziție diverse jocuri și activități educative.

Sănătatea copilului și liniștea părinților, prioritatea noastră

Orice problemă de sănătate care apare în viața unui copil provoacă nelinişte şi îngrijorare în rândul părinților. Noi suntem aici pentru a le oferi sprijin şi cea mai bună asistenţă medicală.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Știri Constanța Accident rutier cu victime în zona Palas. O dubă a intrat în gardul Jandarmeriei!(FOTO+VIDEO)

25 Mar 2024 3304

Raport covid pentru săptămâna 12 - 18 februarie 2024. Situația la Constanța (DOCUMENT)

20 Feb 2024 775

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța construiește un corp nou, cu destinația de investigații imagistice (DOCUMENT)

19 Feb 2024 787

Cel mai mic nou născut de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa a plecat astăzi, sănătos, acasă

01 Feb 2024 1144

Accident în Argeș. O femeie, pieton, rănită grav în urma impactului

12 Jan 2024 872

Liderul opoziţiei sud-coreene, atacat marţi cu cuţitul, se află tot la terapie intensivă

03 Jan 2024 590

Minoră implicată într-un accident rutier în județul Vaslui

30 Oct 2023 872

Hotărâre definitivă, la Constanța, în cazul angajaților de la Terapie Intensivă, din Tulcea

10 Aug 2023 1001

Constanța Copil de 4 ani grav rănit într-un accident rutier pe strada Poporului. Micuțul, transportat inconștient la spital

15 Jun 2023 2339

Consilierii județeni aprobă achiziționarea de echipamente pentru unitatea de terapie intensivă neonatală din cadrul SCJU (DOCUMENT)

24 Feb 2023 1128

Coincidență stranie! O nouă alarmă la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, chiar în ziua în care se aștepta verdictul în proces (VIDEO)

10 Feb 2023 1521

A trecut un an Tragedie, cu victime! Incendiu la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. Secția ATI, mistuită de flăcări

01 Oct 2022 1909

Acord-cadru semnat între SCJU Constanța și firma Novomed International. Ce va furniza (DOCUMENT)

12 Sep 2022 2221

Câte milioane de Euro din fondurile PNRR sunt destinate secțiilor de terapie intensivă nou-născuți

19 Jul 2022 1206

Vești bune! Toate locurile la ATI COVID sunt libere în județul Constanța!

06 Jun 2022 1117