Agenția Națională a Funcționarilor Publici scoate la concurs un post vacant la Primăria Cobadin

Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție vacante de auditor, clasa I, grad profesional asistent-Compartiment Audit din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului Comunei Cobadin, județul Constanța.

Concursul se organzează la sediul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, în data de 8 decembrie 2017, ora 10.00-proba scrisă.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 20 de zile de la data publicării în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, la sediul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici.

Dosarul de înscriere la concurs trebuie să conțină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute la art.49 din H.G. nr. 611/2008, modificată și completată de H.G. nr. 1173/2008.

Condițiile de participare la concurs și bibliografia se afișează la sediul și pe site-ul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici www.anfp.gov.ro.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici și la numărul de telefon 0374.112.726.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Post vacant la Primăria Cobadin. Când are loc concursul

10 Apr 2017 2504