Locuri speciale de munca

Ai liceul sau diplomă profesională? Te poţi angaja la SRI!La nivelul Serviciului Român de Informaţii există cinci modalităţi distincte de a fi angajat în cadrul instituţiei. Astfel, potrivit datelor oficiale, în funcţie de pregătirea şi profilul profesional, va fi aplicabilă una dintre ele.
 
Conform SRI, dacă eşti absolvent de studii liceale, poţi da examen de admitere la studiile universitare de licenţă ale Academiei Naţionale de Informaţii „Mihai Viteazul“. Acestea formează ofiţeri operativi de informaţii şi ofiţeri analişti. Mai departe, dacă eşti absolvent al unor studii universitare de licenţă, îţi poţi completa pregătirea prin cursurile de master profesional organizate de Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul“. „Acestea sunt dedicate, de asemenea, formării ofiţerilor operativi de informaţii şi ofiţerilor analişti“, mai informează Serviciul Român de Informaţii.
 
„Dacă eşti angajat în cadrul altor instituţii din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, în condiţiile existenţei unor cerinţe de personal specializat din partea Serviciului şi cu aprobările necesare, te poţi alătura echipei noastre, prin transfer. Dacă eşti absolvent al ciclului I şi II în sistem Bologna sau de studii superioare de lungă durată finalizate anterior anului 2008 în domenii de interes pentru Serviciu (de exemplu: IT, limbi străine, psihologie, economie etc.) sau dacă ai absolvit studiile liceale, poţi fi avut în vedere pentru angajare candidând pentru unul dintre posturile menţionate la secţiunea Posturi disponibile. Intenţia de angajare se poate înregistra prin completarea unui formular online sau prin depunerea unei cereri olografe şi a unui Curriculum Vitae la sectorul Relaţii cu cetăţenii sau la direcţiile judeţene de informaţii“, potrivit datelor oficiale.
 
Serviciul Român de Informaţii te poate angaja şi dacă eşti cel puţin absolvent al ciclului inferior liceal sau al învăţământului profesional, cu diplomă sau certificat de absolvire. Cei care intră în această categorie pot opta pentru angajarea în corpul soldaţilor şi gradaţilor profesionişti prin completarea unui formular online sau prin depunerea unei cereri olografe şi a unui CV la sectorul Relaţii cu cetăţenii sau la direcţiile judeţene de informaţii.

Citeşte şi Cât costă un minut de interceptare


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Nuta Benon marcel

14 Aug, 2017 20:12

M-ar interesa soldat ? As dori informați? Va multumesc

Nuta Benon marcel

14 Aug, 2017 20:01

Soldat mi-aș dori ? As dori informati

Tronciu daniela

22 Mar, 2017 21:06

Bună seara pentru soldat aş dori I informații vă mulțumesc

ene dragos

12 Jun, 2016 15:50

Unde pot sa bag un cv?

Dimitriu Valeria

06 Apr, 2016 14:23

vreau sa trimit cv baiatului meu ce trebuie sa fac?

Alex

04 Apr, 2016 11:26

Mai există si altă posibilitate prevăzută de lagea 80 dar care nu este pusă în practică Art. 40 Subofiterii in activitate provin din: a) absolventi cu diploma ai institutiilor militare de invatamint pentru formarea subofiterilor; b) militari angajati pe baza de contract care au promovat testele de aptitudini si concursul sau examenul sustinut in acest scop si indeplinesc conditiile stabilite prin ordin al ministrului apararii nationale; c) subofiterii in rezerva care au promovat testele de aptitudini si indeplinesc celelalte conditii stabilite prin ordin al ministrului apararii nationale, in vederea chemarii sau rechemarii in activitate; d) gradati care, in timp de razboi, indeplinesc cu rezultate bune, cel putin 3 luni, functii prevazute a fi incadrate cu subofiteri, in unitatile militare aflate in zona actiunilor militare. In cadrul institutiilor de stat cu atributii in domeniul apararii si sigurantei nationale, precum si in structurile specializate ale Ministerului de Interne si Ministerului Justitiei, subofiterii in activitate pot proveni si din rindul persoanelor care au promovat testele de aptitudini si indeplinesc celelalte conditii stabilite prin ordin al ministrilor, respectiv al sefilor institutiilor mentionate si care au pregatire de nivel liceal, postliceal sau superior. Barbatii trebuie sa aiba serviciul militar indeplinit.

Articole asemanatoare

SRI angajează! Care este profilul candidatului perfect. Trebuie să ai doar zece clase

21 Mar 2018 2782

SRI face angajări! Ce posturi sunt disponibile la începutul acestui an

01 Jan 2018 16767

Eşti român? Ştii să păstrezi un secret? SRI angajează opt oameni în domenii diferite. Iată care sunt condiţiile şi unde se trimit CV-urile

28 Aug 2017 7675

Ai terminat liceul și nu ai mai mult de 50 de ani? SRI te poate angaja!

14 Aug 2017 34805

Ai diplomă de Bacalaureat? Te poți angaja la SRI

28 Jul 2017 28075

Vrei să lucrezi în Brigada Antiteroristă? Nu există limită de vârstă. SRI spune care este candidatul ideal!

22 Mar 2017 73559

Serviciul Român de Informaţii angajează medic. Detalii

17 Aug 2016 3689

Ai cel mult 50 de ani? Crezi că nu te mai angajează nimeni? Surpriza vine de la SRI

13 Jun 2016 15355

Ai absolvit zece clase? SRI angajează. Detalii despre postul vacant

12 Jun 2016 63096

Te pricepi la calculatoare? SRI te poate angaja

27 Dec 2015 3238

SRI angajează Iată ce posturi sunt disponibile şi ce condiţii trebuie să îndeplineşti!

17 Oct 2015 9737

Mesaj de interes public Serviciul Român de Informaţii caută să angajeze 44 de tineri

19 Mar 2012 4934