Locuri speciale de munca

Comunicat de presă O funcţie publică de conducere vacantă, scoasă la concurs de Primăria Ovidiu. Detalii

Primăria Ovidiu organizează concurs de promovare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante din cadrul aparatului de specialitate al primarului oraşului Ovidiu. Este vorba despre funcţia de şef Birou Achiziţii, Contracte, Programe, Proiectare din cadrul Serviciului Tehnic, Achiziţii şi Investiţii.
 
Dosarele de participare la concurs pot fi depuse între 13 august şi 3 septembrie. Selecţia dosarelor depuse va avea loc între 4 şi 10 septembrie. Proba scrisă se va desfăşura pe data de 19 septembrie, ora 10.00. Cât priveşte interviul, data acestuia se va afişa odată cu rezultatul probei scrise, având loc într-un termen de maximum 5 zile lucrătoare de la susţinerea probei scrise.
 
Candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: să aibă studii universitare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;  să deţină studii de masterat sau postuniversitare, absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor, necesare exercitării funcţiei publice; vechime în specialitatea studiilor de 5 ani; să fie numiţi într-o funcţie publică clasa I. De asemenea, candidaţii trebuie să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată. Condiţiile de participare la acest concurs de ocupare a funcţiei publice de conducere vacante şef Birou Achiziţii, Contracte, Programe, Proiectare din cadrul Serviciului Tehnic, Achiziţii şi Investiţii sunt afişate la sediul Primăriei Ovidiu.
 
De asemenea, Primăria Ovidiu va organiza un alt concurs pentru ocuparea a două posturi de muncitori din cadrul Biroului Gospodărie Orăşenească. Proba practică este programată pentru data de 11 septembrie, ora 10.00, iar interviul - pe data de 13 septembrie, ora 10.00. Candidaţii vor îndeplini următoarele condiţii: să cunoască limba română, să aibă capacitatea de execuţie, să aibă o stare se sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, să aibă studii medii/generale şi vechime în muncă de minimum 6 luni. Dosarele de participare la concurs pot fi depuse în perioada 14 - 28 august, la sediul Primăriei Ovidiu.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Post vacant la Primăria Orașului Ovidiu

16 Jul 2019 694

Plimbări cu caiace și hidrobiciclete, oferite gratuit de Primăria Ovidiu

15 Jul 2019 508

Andrei Muntmark, fiul „regelui eolienelor“, doreşte reabilitarea unei clădiri din Piaţa Ovidiu

04 Jul 2019 3145

În atenţia autorităţilor locale Grupul de Iniţiativă „Peninsula“ a lansat în dezbatere câteva propuneri privind circulaţia şi dezvoltarea centrului vechi al municipiului Constanţa

02 Jul 2019 994

În cadrul Zilelor Orașului Ovidiu, gazda primei ediții a Festivalului de Dansuri Tradiționale ale Etniilor din Dobrogea

29 Jun 2019 779

Zilele Oraşului Ovidiu Festivalul Cântecului Popular „Elena Roizen“, ajuns la cea de-a XII-a ediţie, la linie de start

27 Jun 2019 875

Trei zile pline de evenimente Zilele Oraşului Ovidiu, la linie de start. Autoritatea publică locală a pregătit zeci de surprize

25 Jun 2019 1497

Graţie şi splendoare Spectacolul „Lacul lebedelor“, jucat în premieră în oraşul Ovidiu, pe scena amenajată pe lacul Siutghiol (galerie foto)

24 Jun 2019 1099

Comunicat de presă Primăria orașului Ovidiu, județul Constanța angajează inspector. Nu este necesară experiența

22 Jun 2019 999

Comunicat de presă Post vacant la Primăria Orașului Ovidiu. Condiții de participare

20 Jun 2019 970

Amânare în dosarul privind Regulamentul de acces în zona Peninsulară

20 Jun 2019 1461

Au fost desemnaţi câştigătorii celei de-a doua ediţii a Cupei Ovidiu la dans sportiv. Pe podium au urcat şi sportivi din oraşul Ovidiu (galerie foto)

10 Jun 2019 873

Comunicat de presă A doua ediţie a Cupei Ovidiu la dans sportiv, la linie de start. Primăria Ovidiu, Federaţia Română de Dans Sportiv şi Clubul Dance World vă invită la eveniment

04 Jun 2019 710

Restricții de circulație în centrul Constanței, cu prilejul SuperCupei României la Karting Electric

29 May 2019 564

Constanța Street Food Festival, în acest weekend în Piața Ovidiu. Restricții de circulație

23 May 2019 827