Locuri speciale de munca

Concurs pentru ocuparea a două funcţii vacante Cum te poţi angaja la Primăria AdamclisiPrimăria comunei Adamclisi va organiza şi desfăşura concurs pentru ocuparea a două funcţii vacante de: inspector, clasa I, grad profesional principal, în cadrul Compartimentului Buget, Finanţe, Impozite şi Taxe, Contabilitate şi inspector clasa I, grad profesional asistent în cadrul Compartimentului Agricol.

Proba practică pentru ocuparea funcţiei de inspector clasa I, gradul profesional asistent, în cadrul Compartimentului Agricol, se va desfăşura în data de 25 februarie, ora 10.00, şi va fi urmată de interviu, pe data de 2 februarie, ora 10.00. Candidaţii trebuie să aibă studii superioare de licenţă în domeniul ştiinţelor juridice sau administrative, vechime de minimum un an în specialitatea studiilor şi cunoştinţe de operare a calculatorului.

Proba practică pentru ocuparea funcţiei de inspector clasa I, grad profesional principal, în cadrul Compartimentului Buget, Finanţe, Impozite şi Taxe, Contabilitate, se va desfăşura în data de 27 februarie, ora 10.00, şi va fi urmată de interviu, pe data de 2 februarie, ora 10.00. Candidaţii trebuie să aibă studii superioare de licenţă în domeniul financiar-contabil, vechime de minimum cinci ani în specialitatea studiilor şi cunoştinţe de operare a calculatorului.

Condiţiile de participare la concurs şi bibliografia sunt afişate la sediul Primăriei Adamclisi.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Comunei Adamclisi angajează inspector. Nu este necesară vechimea

10 Oct 2018 439

Post vacant la Primăria Adamclisi. Cine poate participa la concurs

09 Sep 2018 1036

Primăria Comunei Adamclisi, judeţul Constanţa, angajează muncitor calificat. Condiţii de participare

21 Mar 2018 1640

Primăria Adamclisi angajează

20 Jun 2017 3238

Primăria Adamclisi face angajări. Ce posturi sunt vacante şi când are loc concursul

17 May 2017 3135