Locuri speciale de munca

Concurs pentru Rutieră. Încadrare directă din sursă externă

Inspectoratul General al Poliţiei Române organizează concurs pentru ocuparea unui număr de 9 (nouă) posturi vacante de ofiţeri de poliţie existente în statele de organizare ale structurilor rutiere din cadrul Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Brăila, Călăraşi, Constanţa, Galaţi, Mehedinţi, Mureş, Sălaj, Vaslui şi Vrancea, prin modalitatea încadrării directe a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale, criteriile specifice şi cerinţele pentru ocuparea posturilor scoase la concurs.

Concursul se organizează în sistem centralizat la nivelul Inspectoratului General al Poliţiei Române, iar la nivelul inspectoratelor de poliţie judeţene în ale căror state de organizare sunt prevăzute posturile vacante pentru care se organizează concurs, se constituie comisii de recrutare.

Pot participa la concurs/examen, candidaţii care îndeplinesc cumulativ următoarele condiţii:
a)    să aibă cetăţenia română şi domiciliul în România;
b)    să cunoască limba română, scris şi vorbit;
c)    să aibă capacitate deplină de exerciţiu;
d)    să fie apţi din punct de vedere medical, fizic şi psihologic (aptitudinea/ inaptitudinea se constată de structurile de specialitate ale Ministerului Afacerilor Interne, printr-o examinare medicală şi evaluare psihologică, potrivit reglementărilor specifice în domeniu. În situaţia în care se constată inaptitudinea pentru oricare dintre situaţii, procedura de recrutare încetează pentru candidatul respectiv. Evaluarea psihologică se susţine înaintea examinării medicale).  
e)    să aibă vârsta de minimum 18 ani împliniţi;
f)    să aibă studii corespunzătoare cerinţelor postului pentru care candidează.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Premiaţi de poliţişti cu diplome şi cadouri

01 Jun 2013 837

Concurs în IPJ Constanţa

22 May 2013 1331

Campania naţională de educaţie rutieră „ALEGE VIAŢA!”

19 Aug 2011 1009

Seful Rutierei Mangalia este o femeie (galerie foto)

19 Nov 2009 3855