Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa angajează doi grefieri



Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa anunţă că, pe data de 30 martie, la ora 10.00, organizează concurs pentru promovarea în funcţii de conducere a grefierilor, respectiv pentru funcţia de grefier-şef - secţia judiciară, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea și la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.

Cei care vor să participe la concurs trebuie să aibă o vechime de cel puţin trei ani în funcţia de grefier; iar în cazul grefierilor cu studii superioare juridice, de şase luni, să aibă o activitate profesională deosebită, evaluată cu calificativul „foarte bine“ în ultimii trei ani, respectiv şase luni.

Cererile se depun la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa până la 13 martie, însoţite de raportul prevăzut la art. 8 din Regulamentul privind organizarea şi desfăşurarea concursului de promovare a grefierilor. Proiectul referitor la exercitarea atribuţiilor manageriale specifice funcţiei se va depune la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa până la 20 martie.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.