Posturi scoase la concurs la Agenţia Naţională pentru Arii Naturale Protejate, Sectorul Teritorial Constanţa

 
Agenţia Naţională pentru Arii Naturale Protejate anunţă organizarea unui concurs în data de  22 februarie, de la ora 10:00 pentru ocuparea unor funcţii publice de execuţie vacante.
Astfel, la Constanţa sunt 2 funcţii de execuţie de consilier, clasa I, grad profesional pentru Serviciul Teritorial Constanţa. Sunt necesare studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă şi vechime în specialitatea studiilor de minimum 7 ani.
De asemenea, un alt post scos la concurs la Serviciul Teritorial Constanţa este una de consilier, clasa I, grad profesional principal, unde sunt necesare aceleaşi studii şi o experienţă de cel puţin 5 ani.
Concursurile se desfăşoară la sediul Ministerului Mediului, iar dosarele se depun în perioada 16 ianuarie – 4 februarie, la ANANP.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Județul Constanța Ludovic Orban va participa mâine la o acțiune de ecologizare în Techirghiol

26 May 2021 1852

Prin ordonanţa adoptată luna trecută Guvernul elimină custozii din ariile naturale protejate. Sunt aşteptate normele metodologice

04 Aug 2018 2962

Megadosar. A fost depusă plângere la DNA și DIICOT împotriva grupului de interese din Ministerul Mediului și RNP Romsilva

05 Jul 2016 1537