Primăria Municipiului Constanţa angajează consilier juridic

Primăria Municipiului Constanţa organizează concurs la sediul din bulevardul Tomis, numărul 51, pentru ocuparea unei funcţii publice de execuție temporar vacante.

Este vorba de funcţia de consilier juridic clasa I, grad principal, Serviciul Juridic, Direcția Administrație Publică Locală.

Candidaţii trebuie să aibă studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență în specializarea drept, minim 5 ani vechime în specialitatea studiilor.
Proba scrisă se va desfăsura în data de 05 iunie 2019, ora 10:00, iar interviul candidaților admiși va avea loc la data de 07 iunie 2019, ora 14:00.
Dosarele de înscriere se depun în termen de 8 zile de la data publicării anunțului, la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, camera 218.
Condiţiile de participare, bibliografia, actele necesare înscrierii la concurs sunt afişate la sediul instituţiei și pe site-ul www.primaria-constanta.ro.
Date de contact ale Primăriei Municipiului Constanţa sunt: telefon 0241/488137, fax 0241/488147, e-mail resurse.umane@primaria-constanta.ro.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.