Se caută șef pentru Secția Regională de Poliție Transporturi București!

  • Candidații declarați „inapt” psihologic nu vor putea participa la concurs.

Inspectoratul General al Poliţiei Române cu sediul în Municipiul Bucureşti, str. Mihai Vodă nr. 4 – 6, Sectorul 5, organizează concurs pentru ocuparea funcţiei vacante de şef secție la Secția Regională de Poliție Transporturi București, prevăzută la poziţia 1 din statul de organizare al unităţii, cu recrutare din sursă internă.

Dosarele de recrutare vor fi depuse, până la data de 22.05.2023, ora 16.00 (și în zilele nelucrătoare), exclusiv în format electronic (scanat, format PDF needitabil), la adresa de e-mail a Inspectoratului General al Poliției Române - Direcția Management Resurse Umane, concursuriconducere@politiaromana.ro, și vor cuprinde documentele prevăzute de art. 60 alin. (1) din Anexa nr. 3 la Ordinul ministrului afacerilor interne nr. 140/2016.

Candidatul declarat „admis” va prezenta documentele din dosarul de recrutare, în original, în vederea certificării pentru conformitate și semnării de către persoana desemnată și de către candidat. Originalul documentelor se restituie candidatului, după certificarea copiilor.

Documentele menționate pot fi depuse și în copie legalizată, situație în care activitățile de certificare nu se mai realizează.

În situația în care candidatul declarat „admis” nu prezintă toate documentele solicitate și/sau nu prezintă documentele în original în vederea certificării pentru conformitate a copiilor și/sau în situația în care se constată că documentele prezentate nu sunt autentice, oferta de ocupare a postului se face candidatului clasat pe următorul loc, în ordinea descrescătoare a notelor obținute. Dacă nu există un alt candidat care să fi obținut nota necesară pentru a fi declarat „admis” la concurs, se poate organiza un nou concurs, potrivit actelor normative incidente.

Întrucât examinarea psihologică este de competența Centrului de Psihosociologie al M.A.I., data, ora, locul și celelalte detalii vor fi comunicate prin postare pe pagina de Internet a Inspectoratului General al Poliției Române, www.politiaromana.ro.

Candidații nu vor fi anunțați personal cu privire la data, ora și locul unde se va organiza evaluarea psihologică, fiind obligați să se informeze prin verificarea permanentă a paginii de Internet a Inspectoratului General al Poliției Române www.politiaromana.ro

Candidații trebuie să se prezinte în ziua, data, ora și locul în care au fost planificați pentru susținerea evaluării psihologice.


Lista candidaților declarați „apt”/„inapt” psihologic se va posta pe pagina de Internet a Inspectoratului General al Poliției Române, www.politiaromana.ro.

Candidații declarați „inapt” psihologic nu vor putea participa la concurs.

Concursul va consta în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale, potrivit prevederilor art. 26 din Anexa nr. 3 la O.m.a.i. nr. 140/2016 privind activitatea de management resurse umane în unitățile de poliție ale M.A.I., care se înregistrează audio și/sau video și se va desfășura la sediul Direcției Poliției Transporturi din Inspectoratul General al Poliției Române cu sediul în Municipiul București, b-dul George Coșbuc, nr. 83 - 85, Sectorul 5, în data de 15.06.2023.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Șef nou în IPJ Constanța! Iată cine este. Aproape de nota 10
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Lovitură de teatru la concursul pentru șefia Serviciului Supravegheri Operative din Brigada de Operațiuni Speciale Constanța

18 Oct 2023 8890

Concurs important în Poliția Română!

31 Aug 2023 1347

Se caută șef pentru Serviciul de Combatere a Finanțării Terorismului și Spălării Banilor

23 Aug 2023 766

Inspectoratul General al Poliţiei Române organizează un concurs important! Iată ce funcție este vacantă

06 Aug 2023 1078

Concurs cu greutate la IGPR! Este vizată Unitatea Centrală de Analiză a Informațiilor

23 Jul 2023 1426

Concurs pentru șefia Unității Centrale de Analiză a Informațiilor! Unul dintre candidați a luat nota 1, celălalt nota 4

06 Jun 2023 1751

IGPR, anunț important! Este vizată Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina

16 Apr 2023 2001

Poliția Română, anunț important! Este vizat IPJ Constanța

28 Mar 2023 4106

Concurs cu „greutate“ la IGPR Se caută un șef în Brigada Operațiuni Speciale

26 Feb 2023 2385

IGPR a amânat concursul pentru funcția de adjunct al șefului IPJ Constanța, până la o data ulterioară (nestabilită)!

02 Sep 2022 1691

IGPR, anunț important! Este vizat Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța

05 Aug 2022 2648

Doi din Constanța, unul din Ialomița Iată cine sunt cei trei comisari șefi înscriși la concurs pentru funcția de adjunct al șefului IPJ Constanța

21 Jul 2022 7459

Peste 2.100 de posturi în Poliția Română vor fi scoase la concurs, într-o sesiune de încadrări din sursă externă

23 Jun 2022 1599

Concurs azi la IGPR! Cine vrea să fie adjunctul chestorului de poliţie Adrian Glugă, șeful IPJ Constanța

28 Apr 2022 3564

Oficial de la IGPR! Se caută adjunct pentru chestorul de poliţie Constantin Adrian Glugă, inspector șef al IPJ Constanța

23 Mar 2022 3555