Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa angajează!

Spitalul Clinic Judeţean de urgenţă “Sf. Apostol Andrei” din Constanţa organizează concurs în conformitate cu prevederile OMS 284/2007, cu modificările şi completările ulterioare, pentru ocuparea unui post vacant de Director Îngrijiri.
 
Se pot înscrie la concurs candidaţii care îndeplinesc următoarele condiţii generale de participare:
 
  1. Au domiciliul stabil în România
  2. Nu sunt condamnaţi penal sau în curs de urmărire penală
  3. Sunt apţi din punct de vedere medical (fizic şi neuropsihic)
  4. Nu au vârsta de pensionare, conform prevederilor Legii nr. 19/200 privind sistemul public de pensii şi alte drepturi de asigurări sociale
 
Condiţii specifice de participare:
 
  • Sunt absolvenţi cu diploma de absolvire de învăţământ universitar de lungă sau scurtă durată
  • Sunt asisnteţi medicali principali
  • Au cel puţin 2 ani vechime ca asistent medical principal
 
Dosarul de înscriere la concurs va conţine următoarele acte: cerere de înscriere, copia actului de identitate, copie legalizată de pe diploma de licenţă sau de absolvire, după caz, adeverinţă de grad principal, curriculum vitae, adeverinţă care atestă vechimea în gradul profesional sau în specialitatea studiilor după caz, cazierul judiciar.
 
De asemenea, candidaţii trebuie să mai depună la dosar copii după diplomele de studii şi alte acte care atestă calitatea de doctor în ştiinţe medicale, cadru didactic universitar de predare, participarea la programe de cercetare acreditate, efectuarea unor specializări, cursuri, stagii, competenţe atestate etc., în funcţie de postul pentru care concurează, declaraţie pe propria răspundere privind colaborarea cu Securitatea înainte de anul 1989, adeverinţă din care să rezulte că este apt medical, fizic şi neuropsihic, proiectul sau lucrarea de specialitate, recomandarea Senatului insituţiei de învăţământ medical superior în cauză, aprobarea managerului, avizul consiliului de administraţie al spitalului.
 
Taxa de concurs este de 200 de lei, iar bibliografia este afişată la sediul unităţii, lângă serviciul RUNOS.
 
Potrivit anunţului publicat pe site-ul Spitalului, depunerea dosarelor de concurs se va face până pe 31.01.2017, selecţia dosarelor depuse va avea loc pe 1 februarie, contestaţiile la rezultatele depuse se vor putea face pe 3 februarie, iar proba scris va avea loc pe 15 februarie, de la ora 10.00, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă “Sfântul Apostol Andrei” Constanţa. Afişarea rezultatelor se va face pe 20 februarie.
 
Contestaţiile se soluţionează în termen de 24 de ore.
 

Concursul se va desfăşura conform metodologiei de concurs afişată la sediul unităţii şi pe pagina de internet, iar pentru postul de Director Îngrijiri se vor organiza 3 probe: proba scrisă, proba de interviu de selecţie şi susţinerea proiectului de specialitate.
 
Dosarele de participare la concurs de depun la serviciul RUNOS.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Investiție de 3,2 milioane de euro la Spitalul Județean Constanța! Licitație deschisă pentru un sistem robotic dedicat intervențiilor ortopedice (DOCUMENT)

12 Apr 2024 500

Cumpărări directe Constanța Spitalul Județean Constanța, asigurat prin Omniasig Vienna Insurance Group SA (DOCUMENT)

31 Mar 2024 577

Ședință CJ Constanța Se modifică structura organizatorică a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța

26 Mar 2024 630

Ședință CJC Se aprobă costurile proiectului „Construire Corp nou - Urgențe - Traumatologie din cadrul SCJU Constanța" (DOCUMENT)

24 Mar 2024 506

Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța cumpără oxigen medical lichid. Ce valoare are contractul (DOCUMENT)

06 Mar 2024 705

Cel mai nou şi performant sistem de chirurgie robotică a genunchiului, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa

21 Feb 2024 783

LIVE VIDEO+TEXT Spitalul Modular din curtea Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, inaugurat. Mai multe oficialități, prezente la eveniment (GALERIE FOTO+VIDEO)

19 Feb 2024 1477

UPDATE Atac cibernetic masiv în spitalele din țară! Sunt afectate Spitalul Județean Constanța și Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu" Constanța

12 Feb 2024 1504

Averea și interesele Marietei Stași, membru supleant în CA al Spitalului Județean Constanța (DOCUMENTE)

12 Feb 2024 723

Declarații de avere Enache Bucovală, de la Bueno Comp SRL, membru CA al Spitalului Județean Constanța (DOCUMENTE)

12 Feb 2024 1065

Declarații de avere Constanța Valerica Constantin, director financiar contabil la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei“, averea și interesele (DOCUMENTE)

05 Feb 2024 935

Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, la ora bilanțului! Peste 76.000 de pacienți tratați în 2023

10 Jan 2024 688

Tragedie A murit eleva grav rănită după prăbușirea internatului de la Odorheiu Secuiesc

09 Jan 2024 876

SCJU Constanța 15 bebeluși s-au născut în prima zi din anul 2024!

03 Jan 2024 875

Trei tineri răniți într-un accident rutier în județul Sibiu

02 Jan 2024 847