Loteria Romana sustine practicarea sportului

Loteria Romana sustine practicarea sportului
27 septembrie - Crosul Loteriei Romane- editia a XVIII-a
“Alearga pentru Sanatatea Ta !”
 
Loteria Romana aniverseaza astazi 109 ani de activitate fiind astfel una din cele mai longevive institutii din Romania, cu o traditie importanta in sustinerea proiectelor de interes public.

Sportul este unul dintre domeniile care se afla in atentia Loteriei Romane si care s-a bucurat de sprijinul institutiei noastre sub diverse forme.

In aceasta serie se inscrie si Crosul Loteriei Romane, competitie de masa care a ajuns anul acesta la cea de-a XVIII-a editie.
Anul acesta, folosind acelasi indemn “Alearga pentru Sanatatea Ta!”, Loteria Romana le da intalnire, in data de 27 septembrie a.c., in Piata Constitutiei, tuturor iubitorilor sportului.

Participarea la Crosul Loteriei Romane este gratuita iar inscrierea la competitie se va face chiar in ziua desfasurarii acestuia la punctele de inscriere speciale amenajate. Se va alerga pe urmatorul traseu: Piata Constitutiei – B-dul Unirii – Intersectie B-dul Unirii + Str. Lucian Blaga – B-dul Unirii – P-ta Constitutiei.

Pentru competitia din acest an Loteria Romana pune la bataie 105 premii in valoare totala de 99.900 de lei.
FINAL-Afis Cros 2015
 
 

Sunt asteptate la aceasta competitie toate categoriile de participanti: copii, tineri, veterani, barbati si femei, baieti si fete ori persoane cu dizabilitati locomotorii sau senzoriale. Se vor premia, de asemenea, primele cinci catedre de sport ale scolilor/liceelor cu cea mai numeroasa participare la cros.

Partenerii acestui eveniment sunt si in acest an: Federatia Romana de Atletism, Directia Sport Tineret Bucuresti, Primaria Municipiului Bucuresti, Politia Romana si Jandarmeria Romana.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.