5 motive importante pentru a folosi anvelope de iarnă


Iarna și zăpada, gheața, frigul și problemele climatice asociate cu aceasta și-au făcut apariția.

Știți că anvelopele de iarnă vă vor face călătoria mai sigură dacă conduceți iarna. Știți că probabil ar trebui să instalați un set, deoarece acestea sunt o idee bună. Dacă întrebați pe cineva care deține anvelope de iarnă, acesta vă va spune că fac o mare diferență pentru aderență, manevrabilitate, tracțiune și încredere generală.

În acest articol, ne vom concentra asupra câtorva avantaje cheie la care vă puteți aștepta prin instalarea unui set de anvelope de iarnă - în special pe modelul dvs. de mașină.


Fără compromisuri

Anvelopele de iarnă au atât un compus din cauciuc flexibil, cât și un design unic al benzii de rulare, realizat exclusiv pentru utilizare pe zăpadă, nămol și gheață și la temperaturi scăzute. Fără compromisuri pentru alte sezoane, șoferii vor beneficia de o tracțiune semnificativ crescută în timpul accelerației, în special distanțe de oprire mai scurte și de o creștere drastică a stabilității direcționale la viteză.

Acolo unde anvelopele pentru toate anotimpurile sunt bune pe căldură și bune pe frig, anvelopele de iarnă sunt specializate în condusul cu climă rece și se vede. Cu ingineria fără compromisuri pentru climat rece din spatele anvelopelor de iarnă, șoferii se pot bucura de sezonul de călătorie întreaga iarnă, cu liniște sufletească, pentru a-și menține siguranța proprie sau a oricui conduce mașina.
 

Performanță AWD maximizată

Tracțiunea integrală (AWD) este un element preferat de echipamentele de propulsie pentru numeroase tipuri de vehicule. Cele mai recente modele de astăzi au sisteme de tracțiune integrală cu acțiune mai rapidă, precisă și sofisticată decât oricând. Indiferent dacă conduceți un Subaru, Ford, Acura Hyundai sau Mitsubishi, sistemul AWD al vehiculului dvs. reacționează cu precizie de milisecundă la situații de tracțiune redusă, păstrați-vă în siguranță pe dvs. și familia dvs. și sprijinindu-vă în menținerea controlului vehiculului.

Deci, dacă ați investit în AWD, de ce să nu luați în considerare maximizarea performanței sistemului cu un set de cauciucuri de iarnă? Nu uitați: singura modalitate de a crește cantitatea de tracțiune fizică între un vehicul și suprafața drumului este prin anvelope. Anvelopele adecvate pentru sezon oferă sistemului dvs. AWD mult mai multă aderență pentru a lucra, permițându-i să-și facă treaba cu eficacitate maximă.


Nu doar pentru zăpadă și gheață

Știați că anvelopele de performanță pentru tot sezonul sau vară devin foarte, foarte grele atunci când este frig afară? Deoarece tracțiunea eficientă se bazează pe anvelopele moi și maleabile pe suprafața drumurilor, anvelopele prea dure pot fi o rețetă pentru dezastru. Pe vreme rece, chiar și pe drumuri uscate, cauciucul mai moale și mai flexibil utilizat la construcția anvelopelor de iarnă oferă tot ceea ce este important pentru siguranță. Asta înseamnă că, chiar și pe drumurile uscate, anvelopele de iarnă funcționează mai bine iarna.
 

Viață mai lungă a anvelopelor

Este de la sine înțeles, dar merită menționat. Trecerea la un set de anvelope de iarnă va prelungi durata de viață a cauciucului dvs. pentru toate anotimpurile, în timp ce acesta petrece sezonul în garajul dvs. Acest lucru vă poate ajuta să compensați costul inițial al anvelopelor dvs. de iarnă. Mulți șoferi preferă să își monteze anvelopele de iarnă pe un set de roți din oțel negru și să țină aliajele strălucitoare din fabrică departe de sare și nisip.


Funcționalitate îmbunătățită a sistemului de siguranță

Automobilele din ziua de astăzi lucrează mai mult ca oricând, pentru a-și menține șoferii și familiile lor în siguranță. Astăzi, sistemele avansate de control al stabilității, sistemele de control al frânării și chiar caracteristicile de detectare a pericolelor, cum ar fi frânarea automată înainte de coliziune, devin din ce în ce mai comune.

Nu uitați - frânele antiblocare, distribuția electronică a forței de frânare, asistența la tracțiune și sistemele de control al stabilității nu fac tracțiune. Ele contribuie pur și simplu la maximizarea utilizării tracțiunii disponibile. Oferiți acestor sisteme o aderență fizică mai mare prin instalarea anvelopelor de iarnă și acestea vor funcționa mai bine, pentru a vă menține în siguranță.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Verificarea și reglarea unghiurilor direcției

10 Apr 2024 400

Doi copii au murit într-un accident în Bacău! Autoturismul implicat avea anvelope de vară

09 Jan 2024 904

IPJ BuzăuCirculație în condiții de iarnă

09 Jan 2024 429

Vandalism în Galați! Mai mute mașini cu anvelope distruse prin înțepare și caroserii stropite cu vopsea

02 Dec 2023 715

IPJ ClujNu acţionaţi brusc mecanismele de direcţie şi de frânare ale autovehiculului!

27 Nov 2023 455

Centrul INFOTRAFIC Recomandări pentru siguranța rutieră în condiții meteorologice nefavorabile

25 Nov 2023 846

IGSU Sfaturi și recomandări de pregătire a mașinii pentru vremea capricioasă

18 Nov 2023 757

Atenție șoferi! În ce condiții trebuie folosite anvelopele de iarnă sau cele all season! Amenzile pot ajunge până la 2900 de lei

09 Nov 2023 702

Oficial de la IPJ Constanța despre mașinile cu anvelope tăiate din zona Viile Noi (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Sep 2023 1870

UPDATE. Accident rutier cu victimă încarcerată pe autostrada A4! Intervine elicopterul SMURD (FOTO+VIDEO)

02 Jul 2023 7207

UPDATE. Accident rutier la intrare în Constanța! O victimă încarcerată (FOTO+VIDEO)

28 Jun 2023 5464

IGPR InfotraficJudețul Buzău - Restricții de tonaj

27 Jan 2023 967

IGPR Infotrafic Reduceți viteza! Carosabil alunecos!

06 Dec 2022 650

Comisarii Gărzii de Mediu, verificări la o societate din localitatea Nazarcea. Ce au descoperit (FOTO)

24 Nov 2022 1570

O firmă din Suceava va livra anvelope pentru autoturismele Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța! (DOCUMENT)

16 Sep 2022 1604