5 tipuri de pantofi bărbătești care nu trebuie să lipsească din garderoba de primăvară


Primăvara ne aduce un nou început, iar acest lucru ne îndeamnă să ne înnoim și garderoba. Chiar dacă femeile sunt cele mai tentate să facă investiții în haine și accesorii, bărbații o fac și ei din necesitate. Pentru că nu doar schimbarea anotimpului aduce situații vestimentare noi, ci și mult așteptata revenire la normalitate după pandemie, bărbații trebuie să-și revizuiască piesele din dressing și să dea un refresh arsenalului de stil. De la costume office la jeans și tricouri, și de la încălțăminte pentru activitățile sportive la pantofi business, totul trebuie selectat și actualizat.

5 tipuri de pantofi pe care trebuie să îi ai

Pantofii sport

Acești pantofi sunt primii care cedează, mai ales dacă ești genul de persoană activă. Pentru a rămâne în formă ai mereu nevoie de pantofi de sport foarte buni, care să nu fie uzați. Îți poți achiziționa o nouă pereche din ultimele colecții ale brandurilor de profil pe care le găsești reunite în secțiunea cu incaltaminte de barbati de la Fashion Days. Atunci când îi alegi citește detalii despre material, talpă, construcție, cusături. Ai nevoie de un pantof ușor, cu talpa flexibilă, din materiale care lasă piciorul să respire.

Sneakers urban

Ca să rămânem tot în zona sport, de data aceasta pentru ținutele de stradă, pantofii tip sneakers sunt esențiali pentru confort și stil. Îți va fi ușor să îi integrezi într-o multitudine de ținute, de la cele urbane, la cele smart casual, atât în oraș, cât și pentru evenimente și uneori chiar la birou într-o casual Friday. Pentru o și mai mare versatilitate, alege modele minimaliste, care merg la orice. Evită culorile aprinse sau modelele multicolore.



Pantofii office

Această categorie de pantofi nu poate lipsi din garderoba bărbaților pentru că ai nevoie de ei în fiecare zi, la birou. Ar fi bine chiar să îți iei măcar două perechi – unii negri și unii maro sau gri șobolan, în funcție de majoritatea costumelor pe care le ai deja în dressing. Alege unii de calitate, neapărat din piele. Modelul Oxford este cel clasic și cel mai agreat. Însă la fel de bine poți opta și pentru monk-strap.

Pantofii Derby

Stilul acesta este un hibrid între business și casual, cu o influență destul de mare atât în zona business, cât și de eveniment. De ce sunt atât de importanți? Pentru că merg de dimineața până seara, atât la jeans și cămașă, cât și la costumul office. Caută în colectia de pantofi de barbati, modelul care te reprezintă.

Pantofii slip-on

De la mocasini la boat-shoes, pantofii slip-on sunt preferați pentru confortul lor atât la încălțat cât și la mers. Sunt ușori, flexibili și ușor de adaptat în ținute. Mai mult decât atât, pot fi purtați și cu piciorul gol, alături de bermude și cămașă sau la jeans și tricou.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Banc În autocar

07 Jul 2014 1587