8 lucruri pe care doar noi, dobrogenii, le înțelegem



Noi, pe aici, știm că imineii se încalță, caimacul se soarbe, sarailia se mmm... savurează! Știm că nu există ciorbă mai bună decât cea condimentată cu ciușcă și întrecere mai aprigă decât cea cu lotca. Știm că la bairam se lasă cu dans sau cu un cataroi de toată isprava! Și zâmbim când restul țării se enervează că nu prinde loc la Cherhana în Vamă. Habar nu au că Dobrogea-i plină de cherhanale!
 
Nu înseamnă că nu știm să instalăm un router sau că nu ne descurcăm în rețeaua de acronime digitale! Folosim cuvintele vechi pe care le știm de-acasă, ascultăm încă muzica pe care o ascultam și acum 20 de ani, mai trecem prin locurile cunoscute chiar dacă trebuie să deviem un pic din drum pentru că toate astea ne sunt familiare. Și familiarul e confortabil pentru că avem încredere în el. Căutăm pe Internet o explicație. Și găsim una antropologică: ne place familiarul pentru că ne oferă siguranță. Lucrurile care ne sunt familiare sunt lucruri la care, de-a lungul evoluției noastre, am fost expuși și... ei bine, am supraviețuit! Deci, sunt sigure! Creierul uman recunoaște instant ceva familiar, îl etichetează ca fiind de încredere și ne îndeamnă să repetăm experiența.
 
Încrederea e cel mai important factor și când vine vorba de alegeri. Alegi o marcă, un serviciu, un produs, pentru că ai încredere că îți va îndeplini așteptările, că îți va oferi o opțiune potrivită nevoilor tale. Și dacă vorbim de încredere, vorbim automat de expertiză. Cu peste 30 de ani de activitate în domeniul gazelor naturale, expertiza internațională și locală este exact cea care recomandă ENGIE pentru a duce mai departe relația de încredere pe care ai construit-o cu furnizorul tău de gaz.
 
Vorbeam mai sus de felul în care familiarul ne oferă confort. Dar mai interesant de atât e felul în care putem folosi familiarul să ne facem existența și mai ușoară, să facem anumite lucruri din viața noastră și mai eficiente, astfel încât să avem timp pentru cei dragi și pentru lucrurile care contează cu adevărat. De aceea, la ENGIE, am hotărât ca, pe lângă furnizarea de gaze naturale pentru care ne știi deja, să-ți oferim și energie electrică și servicii tehnice. Pentru ca tu să ai un singur pachet pentru confortul căminului tău, să te bucuri de mai mult timp pentru tine și să ai mai puține bătăi de cap și drumuri de făcut. De ce să nu profiți și să-ți iei toată energia de la un singur furnizor de încredere ? Cu ENGIE ai la pachet : gaze naturale, electricitate si servicii tehnice, simplu și ușor de contractat, în doar 3 pași online.
Așa știi că vei primi soluții la aceleași standarde familiare. Pentru că ne cunoaștem!
Noi ne luăm energia din încrederea pe care tu ne-o dai.
Tu de unde îți iei energie? Află detaliile pe  www.engie.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.