Ai nevoie de o nouă mașină de spălat? Iată de ce să ții cont

Pentru unii dintre noi, căutarea unei noi mașini de spălat poate fi o adevărată corvoadă. Diversitatea de mașini de spălat de pe piață și multiplele opțiuni pe care le avem la dispoziție par să îngreuneze procesul, în loc să-l ușureze. Dacă în trecut părinții noștri erau mai mult decât fericiți cu două, trei opțiuni de mașini de spălat, astăzi varietatea este cu adevărat copleșitoare. Cu toate acestea, există și oameni care știu exact care e mașina de spălat ideală pentru ei. De ce? Deoarece știu exact ce caută, ce aspecte sunt cel mai importante pentru ei, ce funcționalități urmăresc și care sunt așteptările pe care le au. Ca să te încadrezi și tu în această categorie, îți propun să descoperi de acum tot ce e de știut despre mașinile de spălat, ca să pornești în căutarea electrocasnicului cu piciorul drept.

Capacitatea mașinii de spălat rufe

La ce se referă această capacitate? Ea reprezintă cantitatea maximă de haine care pot fi spălate într-o tură și este direct dependentă de dimensiunea cuvei interioare. Astfel, în funcție de numărul persoane care folosesc mașina de spălat într-o gospodărie, ai de ales între mașini de spălat cu capacitate ce variază între 12 kilograme ( ideale pentru familii numeroase) și 6 kilograme ( perfecte pentru una sau două persoane). În funcție de situația în care te regăsești, alege modelul care răspunde optim nevoilor tale.

Dimensiunile mașinii de spălat și spațiul pe care îl ai disponibil

Poate părea extrem de simplist, dar nu uita să iei în calcul acești factori. În funcție de spațiul pe care îl ai la dispoziție, poți să alegi între mașini de spălat cu încărcare frontală sau mașini de spălat cu încărcare verticală.

Materialele de construcție ale mașinii de spălat

Cele mai comune materiale pentru construcția de mașini de spălat sunt plasticul și oțelul inoxidabil. Cel din urmă este cel mai indicat, chiar dacă prețul unei astfel mașini de spălat este ușor mai ridicat față de prețul unei mașini de spălat din plastic, ce este mai ieftină dar nu se dovedește a fi la fel de rezistentă în timp.

Programele disponibile

Cu siguranță și tu vrei să ai parte de o mașină de spălat ce prezintă cât mai multe funcționalități și programe disponibile. Odată cu acestea, avantajele unei mașini de spălat performante se evidențiază tot mai mult. De la programe automate, moduri personalizabile, programe pentru diverse tipuri de țesături, inclusiv unele extrem de sensibile, există o gamă variată de mașini de spălat ce prezintă opțiuni extrem de eficiente pentru tine. Personal, cred că introducerea programelor scurte, de 20-30 de minute, sunt cu adevărat eficiente pentru oricine știe angoasa de a aștepta să se termine ciclul de spălare, deși nu are suficient de mult timp la dispoziție!

Design

Bineînțeles, în ceea ce privește design-ul unei mașini de spălat, fiecare dintre noi avem libertatea de a alege modelul care ne place cel mai mult și care se potrivește, în cele din urmă, cu design-ul general al casei noastre.

Care sunt cele mai importante lucruri de care ții cont atunci când îți alegi o mașină de spălat?
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Penitenciarul Poarta Albă face achiziții importante în cadrul programului „Îmbunătăţirea serviciilor corecţionale în România“! (DOCUMENT)

19 Apr 2023 1177

Este posibil ca o mașină de spălat să aibă grijă de tine? LG crede că da

11 Mar 2022 1973

De ce ar trebui să instalăm mașina de spălat în baie, nu în bucătărie

30 Jun 2021 3095

Copil de 7 ani, găsit mort într-o mașină de spălat. Ce spune IPJ Tulcea

12 Aug 2020 3244

Prelungește viața mașinii tale de spălat pentru rezultate mai bune la spălare

23 Mar 2020 2767

Incendiu izbucnit pe strada Ion Corvin din Constanța

29 Feb 2020 2386

Cum să folosești mașina de spălat rufe ce să faci și ce să nu faci

20 Jan 2020 6781

UPDATE S-a dat alarma la pompieri! Intervenţie de urgenţă la Constanța

30 Nov 2019 4176

Incendiu într-un bloc din Capitală. Mai multe persoane, evacuate (video)

28 Aug 2019 2444

Detergenți pentru Căminul de persoane vârstnice Constanța. Ce sumă alocă SPAS

28 Aug 2019 2026

Maşină de spălat şi uscător de rufe noi pentru Penitenciarul Poarta Albă. Ce firmă le va distribui (document)

05 Dec 2018 2570

Serviciul Public de Asistență Socială Constanța a încheiat un contract cu o firmă din Iași. Ce servicii vor fi furnizate (document)

19 Jul 2018 2609

O maşină de spălat va „ateriza“ la Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu (document)

21 Dec 2016 4188

Samsung anunță rechemarea a 2,8 milioane de mașini de spălat cu probleme de proiectare

05 Nov 2016 4173

Banc Două perechi de chiloţi în maşina de spălat..

03 Apr 2015 2243