Airsoft, sportul care dăunează grav plictiselii şi sedentarismului

De când lumea, bărbaţii au dorit să se lupte în condiţii extreme, să participe la încleştări militare pentru a-şi consuma energia. Într-o ţară în care armata nu mai este obligatorie, s-a adus un joc tocmai din Asia, numit Airsoft. Oameni obişnuiţi pot evada din cotidian şi scăpa de stresul de la serviciu, de problemele de acasă, de neajunsuri, doar apăsând pe trăgaci.
Adrenalină în doze mari, strategii de luptă, trai spartan, multă mişcare şi destindere. De toate acestea au parte cei care practică airsoft-ul, un examen al testosteronului care câştigă tot mai mulţi adepţi în România.

Mai mult decât un joc, Airsoft înseamnă strategie, disciplină militară şi fairplay

Airsoft este un joc în care este simulat un conflict militar. Astfel, se utilizează echipamente care le imită pe cele militare. Armele airsoft sunt replici ale armelor adevărate, replicile airsoft tragând cu bile din plastic. Acţiunea simulării se desfăşoară în locuri special amenajate sau în fostele fabrici, uzine şi unităţi militare care au devenit ruine. Jocul este perfect pentru a evidenţia calitatea de fairplay, întrucât bilele nu lasă urme, iar adversarul trebuie să recunoască că a fost „împuşcat“.

Airsoft6 Constanţa, partenerul de joc care îţi oferă echipamentele tactice şi accesoriile

Deşi e un domeniu mai puţin cunoscut, există un magazin online cu sediul în Constanţa, Airsoft6, ce a mizat pe acest sport şi care comercializează produsele necesare practicării lui. Aici se găsesc obiecte la cele mai înalte standarde, într-un cocktail compus din cele mai renumite branduri, pentru a putea dezvolta pasiunea pentru viaţa militară la un preţ cât mai accesibil. Airsoft6 vinde replici airsoft atât pentru începători, cât şi pentru pasionaţi, cu o gamă largă de pistoale, shotgun-uri, aruncătoare şi grenade.
Echipamentul tactic reprezintă o necesitate, de aceea se pot achiziţiona articole vestimentare, echipament de protecţie şi accesorii. De asemenea, magazinul online oferă şi accesorii pentru replicile airsoft precum încărcătoare, baterii, mânere sau optice. Consumabilele au şi ele o gamă variată de bile, gaz şi întreţinere.
Airsoft6 Constanţa asigură şi servicii de diagnosticare, îngrijire şi service pentru armele airsoft. Toate produsele sunt copiate după echipamentele militare existente.
Echipamentul de bază necesar practicării acestui sport este compus dintr-o replică de airsoft, consumabile şi un minimum de protecţie obligatorie a ochilor. Jocul trebuie ferit de accesul publicului, iar practicanţii trebuie să aibă vârsta minimă de 18 ani.
Deşi în Airsoft este simulat un război real, armele nu sunt letale. Aşa că jucătorul nu se poate alege cu răni, ci cu partide lungi şi distractive care pot dăuna grav monotoniei.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

daniel

17 Nov, 2014 00:26

www.airsoft-constanta.ro magazin de airsoft

JOCURI SAPTAMANALE DE AIRSOFT !

31 Oct, 2014 22:18

BLACK SEA RELOADED organizeaza saptamanal jocuri de airosft in Constanta, detinand cel mai complet teren de airsoft din Constanta ! Pentru mai multe informatii intrati pe pagina de facebook BlackSea Reloaded !

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.