Aplicația TPARK pentru plata parcării în Constanța se extinde și în afara granițelor



În anul 2018, șoferii din Constanța au trimis cu ajutorul aplicației gratuite TPARK peste 100.000 de SMS-uri pentru efectuarea plății parcărilor publice din oraș, iar anul acesta dezvoltatorul extinde aplicația și în afara granițelor, în Serbia și în curând în Bulgaria. Pe lângă posibilitatea de a plăti în continuare parcarea prin SMS, șoferii constănțeni care au instalată aplicația se pot bucura de toate serviciile adiționale din aplicație.
 
Serviciul de plată este activ în Constanța încă din septembrie 2017 și aduce șoferilor din oraș o soluție simplă și inteligentă de plată a principalelor taxe de circulație, oferind un timp minim de efectuare a plății și reducând substanțial riscul amenzilor. 

Ce trebuie să știe șoferii constănțeni despre aplicația TPARK?

Aplicația gratuită TPARK este disponibilă pentru toate tipurile de dispozitive: Android , iOS, și Windows Store. În Constanța, serviciul le oferă șoferilor posibilitatea de a achita parcarea pentru diferite intervale de timp, prin SMS în rețelele Vodafone, Orange, Digi Mobil și Telekom Romania Mobile.
 
Șoferii nu mai sunt nevoiți să memoreze numerele scurte sau codurile zonelor de parcare. Folosind aplicația TPARK, tot ce au de făcut este să introducă numărul de telefon, să selecteze orașul Constanța și zona de parcare, iar apoi să apese butonul ”PARCAȚI” afișat în aplicație.
 
Aplicația compune SMS-ul corespunzător pentru plata parcării, îl expediază, iar în câteva secunde șoferul primește un SMS de confirmare a plății. În cazul în care plata parcării nu este necesară, șoferul este avertizat în cazul aplicației printr-o notificare, iar astfel evită cheltuieli inutile.
 
Aplicația este utilă constănțenilor în călătoriile din toată țara, căci plata rapidă a parcării prin SMS este disponibilă în peste 45 de orașe din România.  

Ce alte servicii pot fi accesate de șoferii care folosesc aplicația TPARK?

 Pe lângă plata parcărilor prin SMS, cu ajutorul aceleiași aplicații mobile, șoferii constănțeni pot achita de la distanță și alte taxe: 
  • Cumpărarea de rovignete;
  • Plata taxei de pod Fetești-Cernavodă;
  • Achiziția de vignete pentru Ungaria;
  • Plata parcării în Ungaria
 În viitorul apropriat, șoferii vor putea efectua și plata vignetei pentru Bulgaria tot cu ajutorul aplicației. De asemenea, aplicației TPARK se va extinde și în Serbia.
 

Constanța - o zonă de interes pentru dezvoltatorul aplicației TPARK

Dezvoltatorii aplicației TPARK aduc constant noi funcționalități aplicației gratuite, astfel că șoferii constănțeni se vor putea bucura de noi soluții rapide pe lângă cele amintite anterior prin intermediul unei aplicații cu o interfață intuitivă, ușor de folosit de orice șofer.
 
Utilizatorii aplicației sunt notificați pe măsură ce apar noi facilități și au la dispoziție informații complete despre modalitate de accesare și utilizare a serviciilor existente și a celor nou apărute.
 
Pe lângă plata parcărilor din Constanța prin SMS, dezvoltatorul dorește să ofere cât mai multe servicii smart șoferilor care călătoresc pe teritoriul României, dar și în afara țării, și are în plan extinderea serviciilor din aplicație pentru cele mai tranzitate țări europene.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Noul sistem de plată a parcării prin SMS, Constanța parking, disponibil de astăzi (video0

15 Apr 2019 5171

În atenţia şoferilor O nouă aplicaţie va fi lansată de Primăria Constanţa, pentru plata locurilor de parcare din municipiu

05 Apr 2019 4766

Șoferii din Constanța pot folosi aplicația gratuită TPARK pentru a plăti parcările și alte servicii similare

29 Oct 2018 6905

Ce sumă a încasat Confort Urban din plata parcării prin SMS? Veniturile, în creştere. Plata prin SMS, extinsă la alte parcări

02 Jun 2018 5130

În atenția șoferilor. Începând cu luna noiembrie la Constanța se poate achita parcarea cu cardul. Cum se poate realiza aceasta

03 Nov 2017 3935