Ce trebuie sa contina o trusa de make-up pentru incepatori! KIT complet

De la cleste de gene pana la pensule, pe piata exista o multime de ustensile de make-up, fiind foarte dificil sa-ti dai seama de unde sa incepi.
 
Daca esti gata sa treci la urmatorul nivel, dar nu vrei sa irosesti banii pe produse inutile iata ce ar trebui sa contina trusa ta de make-up. Produsele pe care le-am ales sunt foarte usor de folosit de catre incepatori.
 
Afla din lista de mai jos de ce ai nevoie pentru un make-up perfect si complet.

1. Crema hidratanta si baza de machiaj 

Un machiaj corect incepe cu ingrijirea tenului. Pregateste tenul cu o crema hidratanta si baza. Aceasta combinatie iti va asigura o baza perfecta cu ajutorul careia machiajul tau va rezista perfect toata ziua.

2. Corector si fond de ten 

Incepatorii pot elimina riscul unui ten incarcat prin adaugarea in trusa lor a unui corector opac. Un corector camuflaj iti ascunde imperfectiunile si te ajuta sa folosesti mai putin fond de ten.
 
In combinatie cu un fond de ten profi nimeni nu va putea sa observe diferenta dintre fata si gat.
 
3. Ceara si pensula pentru sprancene
 
Printre cele mai importante trasaturi ale fetei se afla sprancenele. Pentru sprancene perfecte este recomandat sa folositi o ceara speciala pentru conturarea lor. Un rol important o are si peria aleasa. Ceara pentru sprancene este printre preferatele incepatorilor deoarece nu se intinde este usor de aplicat.
 

4. Tus de ochi si rimel
 
Nu este nevoie sa inveti cum sa-ti aplici gene false, poti obtine iluzia unor gene mai dese cu ajutorul unui tus de ochi. Folosind un rimel bun poti adauga lunghime genelor tale. Astfel nu este necesar sa investesti bani in plus pentru aplicarea genelor false.

 
Desi sunt de efect, lipiciul distruge genele naturale si pe termen lung vei regreta aplicarea lor. Ba mai mult decat atat sunt si foarte costisitoare.
 
5. Ruj in nuante nude si rosu
 
O trusa nu este completa fara ruj. Pentru un incepator recomandam rujurile in nuante nude si rosu.  Acestea sunt foarte versatile si se potrivesc oricui, in orice fel de ocazie.
 
6. Pensule si ustensile
 
Pentru a aplica corect machiajul ai nevoie de ustensilele potrivite. Buretelul de machiaj este perfect pentru uniformizarea fondului de ten, a blushului si a corectorului. Pentru machiajul de ochi ideal foloseste un set de pensule pufoase.
 
7. Blush si iluminator
 
Adauga culoare si luminozitate tenului tau folosind blush si iluminator. Blush-ul in nuante naturale este cel mai potrivit si iluminatorul trebuie sa fie cu una sau doua nuante mai deschise decat tenul tau.
 
8. Paleta de ochi / truse machiaj
 
Daca vrei sa experimentezi cu fardul de ochi, alege truse machiaj care contin atat nuante neutre cat si culori vibrante este perfecta pentru tine.
 
9. Betisoare de urechi si servetele demachiate
 
Chiar si profesionistii fac greseli asa ca folosind un betisor de urechi inmuiat un demachiat sau apa micelara este secretul corectarii greselilor. Astfel vei obtine un machiaj perfect. Pentru noptile in care esti prea obosita sa te speli pe fata, servetele umede sunt aliatul tau. Nu uita! Pentru un ten perfect este indicat sa te demachiezi in fiecare seara.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UNTOLD Universe caută designeri talentați pentru Fashion Village UNTOLD și Neversea

28 Mar 2024 577

Bianca Boeroiu a câștigat premiul Emmy la categoria „Machiaj contemporan remarcabil”

11 Jan 2024 891

Se va interzice folosirea sclipiciului în makeup și manichiură! Iată de când

29 Sep 2023 3092

UNTOLD caută designeri talentați pentru zona de fashion a festivalului. Evenimentul va avea loc între 3 și 6 august, în Cluj-Napoca

22 May 2023 908

De ce pensulele de machiaj cu fire sintetice sunt cele mai recomandate?

05 May 2023 1179

A fost dat startul înscrierilor pentru FAB Stage (Fashion & Beauty) de la Neversea

28 Apr 2023 1049

ANAF. Obligațiile persoanelor fizice care obțin venituri din activități de înfrumusețare și întreținere corporală

29 Apr 2022 1437

Cum a învățat Andra să se machieze singură. "Nu îmi permiteam un make-up artist profesionist"

06 Mar 2022 2889

Andreea Bănică, despre cum arată o zi la filmarea unui videoclip

07 Oct 2020 3048

​Kira, fiica lui Gică Hagi, în costume tradiționale aromâne, vechi de 120 de ani. Unul i-a aparținut poetei Kira Iorgoveanu!

12 Aug 2020 4672

Cosmetice și jucării în valoare de zeci de mii de euro, ridicate de inspectorii vamali

03 Feb 2020 1661

Sunteți însărcinată? V-ar plăcea să aveți o astfel de burtică? (galerie foto)

31 May 2016 3210

Sinuciderile în rândul tinerilor din Constanţa nu contenesc O fată de 22 de ani s-a spânzurat, la Cumpăna

06 Jun 2015 4930

Ştiripesurse.ro Vedetă italiană, ucisă de doi români

02 May 2015 2862

A început a XII-a ediţie a Târgului pentru Nunţi CCINA Constanţa a pregătit surprize pentru viitorii miri şi naşi (galerie foto)

21 Mar 2015 4012