Magazinul de business

Cei mai renumiți medici oncologi din Turcia revin la Constanța!

Pacienții bolnavi de cancer care urmează un plan de chimioterapie și/sau radioterapie au posibilitatea de a cere o a doua părere medicală gratuită de la medicii specialiști de renume mondial de la Anadolu Medical Center veniți la Constanța vineri, 27 octombrie 2017:
 
 Prof. Dr. Serdar TURHAL, specialist in oncologie medicală
 Prof. Dr. Hale Basak CAGLAR, specialist în oncologie radiologică
 
Evenimentul este organizat de Medic Center - reprezentantul oficial pentru România al Clinicii Medicale Anadolu din Turcia, cu sediul în Constanța, strada Timișana nr. 34, clădire BRD, etaj 4.
 
Persoanele interesate de consultanță gratuită din partea echipei de medici specialiști din cadrul clinicii Anadolu Medical Center sunt rugate să își facă programare la 0735 550 999 / 0241 543 920 sau pe adresa office@mediccenter.ro. Programările se vor face pe baza dosarului medical tradus în limba engleză.
 
Înregistrarea telefonică este obligatorie. Locurile sunt limitate.
 
Traducerea în limba română va fi asigurată în cadrul evenimentului.
 
Echipa Medic Center
Reprezentant oficial pentru Romania al Centrului Medical Anadolu din Turcia
www.anadolu-medical-center.ro

Recunoscut la nivel mondial pentru calitatea serviciilor medicale oferite, fiind în topul celor mai bune spitale din lume, potrivit Medical Travel Quality Alliance, Anadolu Medical Center se bucură de colaborarea cu Johns Hopkins Medicine din Statele Unite, lider mondial în tratarea cancerului, supranumit și „cel mai bun spital al Americii în ultimii 21 de ani“.
 
Centrul de Oncologie din cadrul Clinicii Anadolu oferă servicii de diagnosticare și tratament al tuturor tipurilor de cancer, precum și servicii de medicină preventivă. Spitalul este dotat cu tehnologie la cele mai înalte standarde internaționale în domeniul tratării cancerului. Clinica oferă, de asemenea, un program de screening cuprinzător, dezvoltat pentru a identifica persoanele sănătoase și pentru a informa publicul cu privire la metodele de prevenire a cancerului.
 
 
MEDIC CENTER CONSTANȚA
Reprezentant oficial pentru Romania al Anadolu Medical Center din Turcia
Obțineți gratuit a doua opinie medicală a specialiștilor de la Anadolu Medical Center!
 
Indiferent de afecțiune, dacă aveți o boală diagnosticată de medicul dumneavoastră din România și trimiteți dosarul medical către reprezentanții Medic Center, veți primi o a doua opinie medicală gratuită și opțiunile de tratament furnizate de medicii specialiști de la Anadolu Medical Center, alături de o estimare a costurilor, în cazul în care optați pentru deplasarea la clinica din Turcia.
 
Dacă, după primirea opiniei medicale de la specialiștii Anadolu Medical Center, luați decizia de a merge la clinică, reprezentanții Medic Center vor organiza întreaga deplasare pentru dumneavoastră:
 
 programare în cadrul clinicii
 rezervare la hotelurile partenere Anadolu Medical Center
 transfer gratuit de la aeroport la hotel
 transfer gratuit zilnic de la hotel la clinică și înapoi
 
Foarte important: întrucât compania noastră, Medic Center, operează în baza unui contract de reprezentare cu Anadolu Medical Center, prețurile practicate în relația cu pacienții programați de către noi sunt aceleași pe care clinica le practică față de clienții săi direcți. Totodată, serviciile suplimentare pe care compania noastră vi le pune la dispoziție sunt absolut gratuite, astfel încât nu numai că nu veți plăti nimic în plus, dar veți beneficia și de servicii suplimentare.
 
Echipa Medic Center
Reprezentant oficial pentru Romania al Centrului Medical Anadolu din Turcia
www.anadolu-medical-center.ro
Telefon: +4 0735 550 999
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.