Cizme de iarnă potrivite pentru copii cum să le alegi



Când alegeți cizme de iarnă pentru copii, trebuie să țineți cont că există mai multe tipuri de cizme sau ghete și diferite caracteristici pe care să le luați în considerare.Fiecare dintre ele sunt specifice pentru unele situații și nu pentru altele. O pereche de cizme fetițe, elegante, pentru iarnă, nu este același lucru cu o pereche de cizme de drumeție, o pereche de cizme zăpadă copii sau cu o pereche de cizme de cauciuc.Deși le putem folosi pe toate iarna, fiecare dintre ele este folosită în situații foarte diferite.

Ceea ce trebuie să fie clar tuturor este că merită să investim în cizme bune de iarnă, care vor rezista atât cât va fi nevoie. De asemenea, este important să spunem că una este să cumperi încălțăminte bună, iar alta este să cheltuiești foarte mult pe încălțăminte, pentru că copiii mici își schimbă mărimea piciorului la fiecare 6 luni, iar cel mult vor purta o pereche de cizme un sezon, pentru că în următorul sezon nu îi vor mai veni.

Tipuri de cizme zăpadă copii

Cizme clasice de iarnă

Aceste cizme zăpadă copii pot fi sau nu căptușite în interior. Nu sunt neapărat tratate contra apei sau zăpezii. Este mai bine să le cumpărați din piele decât din sintetic, pentru că sunt mai rezistente. Ideal ar fi să le cauți cu degetul întărit. Există cizme fețițe sau băieței cu degetele acoperite de cauciuc, care le împiedică să se strice. Problema este să le găsești de la numărul potrivit și să se încadreze în bugetul pe care îl ai la dispoziție.

Cizme pentru munte

Sunt cizme zăpadă copii mai rezistente.Sunt folosite pentru a face drumuri lungi sau la plimbare pe munte sau în pădure. În ultima vreme folosirea lor a devenit foarte răspândită, deoarece sunt calde, confortabile, rezistente și deși nu sunt total impermeabile rezistă cu mult înainte să intre apa. În mod normal sunt mai înalte decât glezna, dar există și modele mai scurte de cizme fetițe sau băieței. Motivul este ca sunt mai confortabile, pentru uz zilnic, decât cele înalte.

Cizme de piele întoarsă

Sunt cizme calde si confortabile. Nu sunt ranforsate la interior, nu sunt impermeabile, iar utilizarea lor nu este recomandata in zilele ploioase pentru ca se inmoaie. Sunt foarte ușor de combinat cu orice articol vestimentar. Rețineți că, deoarece este piele întoarsă, se poate desprinde imediat și se freacă de degetele de la picioare. Sunt printre cele mai rezistente tipuri de cizme fetițe sau băieței și chiar dacă nu sunt impermeabile, poti fi tratate cu diverse spray-uri pentru a fi puțin mai rezistente la apă.


Cizme de cauciuc

Sunt cizme total impermeabile, din cauciuc, înalte. Pot fi căptușite în interior sau nu. Acestea împiedică pătrunderea apei și țin picioarele uscate. Fără căptușeală sau șosete groase, nu sunt foarte călduroase. Sunt perfecte pentru zilele ploioase, iar dacă vreți să le utilizați ca cizme zăpadă copii, asigurați-vă că sunt căptușite și că talpa este aderentă.

Cizme zăpadă copii

Sunt cizme impermeabile, întărite și căptușite în interior cu blană. Sunt foarte călduroase și specifice pentru a menține picioarele calde pe perioade lungi de ședere în zăpadă. Nu sunt deosebit de confortabile, nici măcar pentru utilizarea de zi cu zi, dar sunt foarte călduroase și potrivite pentru sezonul rece și pentru zăpadă. Indiferent dacă alegeți cizme fetițe sau băieței, trebuie să optați și pentru acest tip de cizme zăpadă copii, bine îmblănite.

În funcție de tipul de închidere, cizmele pot fi de mai multe feluri. Cizmele cu velcro sunt preferatele copiilor pentru că sunt ușor de încălțat și descălțat. Dacă aveți un copil independent, o pereche de cizme zăpadă copii cu velcro sunt perfecte. Cizmele fără închidere, care doar se trag pe picior sunt și ele la fel de confortabile. Și cele cu fermoar sunt la fel de ușor de încălțat. Cele cu șiret sunt ceva mai dificil de încălțat.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Handmade by Carmen Petrișor Accesorii calduroase pentru o iarna geroasa!

31 Dec 2014 3355