Clinica Diantus Estet, în ajutorul constănțencelor VelaShape - soluția de tratare a zonelor cu probleme, non-chirurgical și eficient (galerie foto)

Elegant, modern, cu design de ultimă generație, cu timp de tratament redus, cu o energie ridicată pentru încălzirea țesutului și cu mai puține ședințe de tratament pentru rezultatele dorite. Vorbim despre noul aparat VelaShape III, de care pot beneficia constănțencele la clinica Diantus Estet.
 
Ieri, la clinica Diantus Estet, care oferă tratamente pentru reducerea celulitei, remodelare corporală și elasticitatea pielii, doctorul Bogdan Caraban și interpreta Lavinia Pârva au prezentat noul aparat VelaShape III.
 
Acest aparat este soluția ideală de tratare a zonelor cu probleme, non-chirurgical și eficient. VelaShape III este un tratament unic, ușor de folosit, fără timp de recuperare, confortabil, ce oferă protocoale clinice avansate cu rezultate vizibile imediate. Experiența vastă a Syneron și studiile clinice au contribuit la succesul echipamentului VelaShape.
 
Cu peste zece ani de experiență în domeniul esteticii medicale, zeci de studii clinice și peste cinci milioane de tratamente realizate la nivel global, VelaShape III este cel mai recunoscut echipament de remodelare corporală non-invaziv din lume.
 
„Ne dorim să upgradăm puțin activitatea clinicii noastre. După cum știți, activitatea clinicii noastre este legată de chirurgie estetică. Dar, la sugestia pacientelor noastre, am decis să dezvoltăm și o parte a chirurgiei neinvazive. Aceasta va ajuta pacientele să consolideze rezultatele și să aibă parte de proceduri neinvazive, fără timp de recuperare. Azi, prezentăm un echipament modern, o apariție în toate țările civilizate. Este un aparat care merge pe latura medicală. Am încercat să aduc la Constanța un aparat care să aibă și rezultate. VelaShape III este unul dintre aparatele care au rezultate. Asta ne și interesează. Dacă nu va avea rezultate, eu nu-l voi mai folosi“, a declarat chirurgul plastician Bogdan Caraban, administratorul clinicii Diantus Estet.
 
„Vreau să vă spun că acest aparat mă face fericită și este prietenul meu cel mai bun. Eu l-am folosit. Este evident că ne dorim să avem o piele mai frumoasă, mai sănătoasă, să fim tonifiate, dar, dacă se poate, fără a depune prea mult efort. M-am rugat: «Doamne, oare nu există ceva care să-mi dea toate astea?» Și iată că există! VelaShape III mi-a împlinit această dorință. La VelaShape III mă relaxez și cel mai important este că dă rezultate imediate“, a declarat interpreta Lavinia Pârva.
 
VelaShape III este cea mai performantă și revoluționara tehnică de modelare a corpului non-chirurgical și cu rezultate de invidiat în cel mai scurt timp .VelaShape III este un tratament unic, ce reușește cu ușurință încălzirea zonei problematice mult mai repede. Dintre avantajele folosirii VelaShape III, le enumeram pe cele mai importante: folosește o densitate energetică mai mare pentru încălzirea țesutului adipos, mai puține ședințe pentru a ajunge la rezultatul dorit, o monitorizare mai bună a temperaturii din țesutul adipos. Precizăm că acest aparat este folosit cu succes de vedete de la Hollywood.
 
Amplasată pe bulevardul Mamaia nr. 218, clinica Diantus Estet oferă tratamente pentru reducerea celulitei, remodelare corporală și elasticitatea pielii.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.