Cum putem preveni, diagnostica și învinge cancerul mamar cu ajutorul medicilor specialişti şi a investigaţiilor MedLife

MedLife, lider pe piaţa de servicii medicale private din România, lansează Campania ShareLife, ca o continuare firească a comunicării MedLife din 2014-2016: Juramăntul lui Hipocrate şi Școala românească de medicină. Compania MedLife urmăreşte să întărească percepţia pozitivă asupra brandului şi să consolideze promisiunea MedLife, anume de a face România bine. Prin campania ShareLife, fiecare abonat MedLife are posibilitatea de a oferi unei persoane dragi o consultație cu 50% reducere. De altfel, MedLife va spune sincer: Împreuna facem România bine.

Una dintre afecţiunile cu care se confruntă zeci de mii de femei din România este cancerul mamar. Potrivit MedLife, 1 din 8 femei are risc de a face cancer mamar. Însă dacă acesta se descoperă în stadii incipiente, 98% dintre paciente ies învingătoare. Prin investigații clinice, imagistice și de laborator, MedLife poate diagnostica aceste afecțiuni și trece la tratamentul lor. Afecțiunile maligne sunt abordate în funcție de stadiul în care se află. În stadiu incipient, diagnosticul poate fi pus intraoperator, prin examen histopatologic. Pentru cazurile avansate, diagnosticul se pune prin puncție biopsie mamară.

Simptome și prevenție


Statistic, cancerul de sân este mai frecvent la femeile care: au avut în familie cazuri de cancer la sân; au avut primul copil după vârsta de 30 de ani; au avut deja cancer la sân. În plus, stilul de viată sedentar, alimentația bogată în grăsimi animale, fumatul și consumul de alcool contribuie și ele la riscul de apariție a cancerului la sân. Pentru orice femeie, indiferent dacă se regăsește sau nu în categoriile de risc de mai sus, este foarte important să programeze o vizită la specialist. Doar un specialist poate spune concret cum stau lucrurile.

Cum ne poate ajuta MedLife

Abordarea multidisciplinară a MedLife acoperă toate aspectele fiecărei afecțiuni și creează un tratament personalizat pentru fiecare pacientă. Indiferent de tipul de patologie, pacientele primesc, din momentul diagnosticului și pe parcursul tuturor pașilor necesari în tratament, de sprijinul unei echipe complete: imagist, chirurg, oncolog, radioterapeut, anatomopatolog, psiholog, chirurg plastician, endocrinolog, nutriționist, genetician și kinetoterapeut. Orice femeie poate preveni, diagnostica și învinge patologia mamară cu suportul medicilor specialiști și a investigațiilor imagistice de ultima oră.

Spre exemplu, mamografia reprezinta examinarea radiologică a sânului în vederea depistării cancerului în stadii incipiente la femei. Este o metoda indispensabilă pentru femeile care au trecut de vârsta de 40 de ani sau care prezintă un risc ridicat de cancer de sân. Investigaţia se efectuează cu un aparat special numit mamograf, cu ajutorul căruia sânul este comprimat pentru a se obţine imagini clare şi precise de la nivelul sânului. Procedura este nedureroasă şi neivazivă, însă unele paciente pot resimti un anumit disconfort la nivelul sânului investigat.

Hyperclinica MedLife CT
Bulevardul Tomis, Nr.79-81

https://www.medlife.ro/sharelife/
https://www.facebook.com/facemRomaniabine/
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

1 din 2 copii recent diagnosticați cu cancer în România a fost deja înscris în Programul Gratuit de Testare Genetică dezvoltat de MedLife

24 Nov 2023 721

[Medici buni] Dr. Taliana Camburu, medic dermatolog la MedLife Constanța - „Să depistezi un melanom în stadiu incipient, să-l excizezi și să poți să-i spui pacientului că e vindecat e extraordinar!”

16 Jun 2023 3437

Medicii MedLife ne vorbesc despre ciroza hepatică, cum apare și cum să ne ferim de ea

07 Apr 2023 3915

La 5 luni de la semnarea tranzacției, MedLife anunță finalizarea achiziției pachetului majoritar Nord – Grupul Medical Provita

30 Mar 2023 995

Diabetul și obezitatea în cazul copiilor. Specialiștii MedLife explică cum pot fi depistate acestea și cum le putem preveni

30 Mar 2023 2223

Parteneriat strategic pentru sănătate semnat de MedLife și Grupul Provita

05 Oct 2022 1145

MedLIfe Probe de la pacienți din 19 orașe ale țării, inclusiv din Constanța, secvențiate pentru identificarea noii tulpini Omicron pe teritoriul României

01 Dec 2021 1491

INSP Aproape 3.000 de cazuri confirmate cu varianta Delta până la 10 octombrie

12 Oct 2021 1491

Constanța. Accident rutier. Copil lovit de mașină pe strada Ștefan cel Mare

10 May 2021 1950

Ce trebuie să știi despre testele pentru depistarea anticorpilor COVID-19? Informații de la specialiștii MedLife

06 May 2021 3898

Au fost identificate primele cazuri de COVID-19, tulpina sud-africană, în România

05 Mar 2021 2156

Clădirea de birouri Med Life, de pe bulevardul Tomis, se transformă în clinică medicală

11 Feb 2021 2387

10 probe din 79 analizate de MedLife conțineau noua tulpină a virusului SARS-CoV-2

29 Jan 2021 2499

Sistemul Medical MedLife anunță achiziționarea pachetului integral de acțiuni al Spitalului Lotus Ploiești

21 Oct 2019 1950

Bursa de Valori BucureștiMedLife a finalizat achiziția Ghencea Medical Center

25 May 2018 2776