Este posibil ca o mașină de spălat să aibă grijă de tine? LG crede că da

 Sursa foto: unsplash.com
Este mai mult decât clar că nu avem de-a face cu mașini de spălat convenționale, deoarece noile modele LG sunt capabile să aibă grijă de noi, oferindu-ne economii semnificative de timp și bani, făcând ca hainele noastre să reziste mai mult timp și să fie mai igienice. Aceste mașini de spălat ne fac viața mai ușoară.
 
Mașinile de spălat LG au fost întotdeauna sinonime cu inovația, deoarece au pus întotdeauna cele mai noi tehnologii în slujba utilizatorilor.
 
Acum, în epoca inteligenței artificiale, LG nu a ezitat să folosească toate avantajele pe care le oferă pentru a le aplica mașinilor sale de spălat.
 
Acesta este un pas înainte foarte important, deoarece nu mai este vorba doar de spălarea hainelor, ci și de îngrijirea tuturor detaliilor legate de hainele pe care le purtăm.

Îngrijirea hainelor tale

Mașinile de spălat LG au fost întotdeauna o „vitrină” a celei mai noi tehnologii, nu în zadar folosesc de ani buni motorul Direct Drive, care nu are curea sau scripete și are mai puține piese, ceea ce îl face foarte silențios și durabil.
 
LG a ajuns deja la cea de-a treia generație a acestui motor care încorporează Inteligența Artificială pentru a obține rezultate și mai bune, oferind o mai mare îngrijire a țesăturilor.
 
Mașinile de spălat inteligente de la LG sunt capabile să adapteze mișcarea tamburului în funcție de caracteristicile țesăturilor care se spală la fiecare spălare.
 
Modul în care funcționează inteligența artificială în aceste mașini de spălat este foarte eficient.
 
Primul lucru este să alegem programul pe care îl dorim, pentru ca imediat după aceea mașina de spălat să detecteze încărcătura.

 
Acesta este capabil să cunoască caracteristicile țesăturilor pe care le-am pus în tambur în funcție de anumiți parametri în funcție de cât de moi sau de aspre sunt hainele.
 

De aici, tamburul execută cele mai potrivite mișcări, combinând ultra-intensitatea, de la mică la intensă, pe baza a până la 20.000 de modele de spălare diferite. În plus, se ia în considerare forța utilizată de motor pentru a mișca tamburul și mișcările rufelor.
Toate acestea înseamnă că hainele suferă cu 18% mai puțină uzură în comparație cu alte masini spalat rufe, ceea ce se traduce printr-o mai mare îngrijire a țesăturilor.
Acest lucru este extrem de important pentru durabilitatea tuturor hainelor noastre, nu numai astăzi, ci și pentru viitor.
 
Mașinile de spălat care au grijă de timpul și de economiile dumneavoastră
 
Masinile de spalat LG încorporează tehnologia TurboWash360, care vă va economisi mult timp, deoarece veți putea spăla rufele în doar 39 de minute (jumătate de încărcătură), ceea ce nu înseamnă că veți avea mai puțină grijă de țesăturile dumneavoastră.
 
Nu numai că economisiți timp, dar consumați și cu 36% mai puțină energie electrică.
 
Tehnologia Steam+ este aliatul perfect pentru a avea grijă de noi, deoarece folosește puterea aburului pentru a obține o igienă maximă a hainelor, lăsându-le mult mai moi și mai pufoase.
 
Această tehnologie are o funcție antialergică care elimină 99,9% din viruși, bacterii, alergeni și acarieni. În plus, funcția antirid reduce cutele cu 30% pentru a face călcatul mult mai ușor și pentru a evita să petreceți ore întregi cu fierul de călcat în mână.
 
Evident, capacitatea unei mașini de spălat este un lucru foarte important pentru a avea mai multă calitate a vieții, pentru că nu este același lucru cu a putea pune ce avem de spălat dintr-o dată, decât să trebuiască să mai repetăm procesul de 2 sau 3 ori.
 
În trecut, marea problemă la instalarea mașinilor de spălat cu un volum mare de încărcare era spațiul. Cu mașinile de spălat LG aveți capacități de până la 10,5 kilograme cu o adâncime standard de 56 cm, adică o capacitate interioară cu 15% mai mare la aceeași adâncime.
 
În plus, acestea au capacitatea de a se conecta la rețeaua WiFi a casei dvs. și se bucură de numeroase avantaje. Datorită aplicației ThinQ, pe care o vom instala pe smartphone-ul nostru, vom putea controla mașina de spălat de oriunde, vom putea descărca programe de spălare suplimentare, avem un sistem de autodiagnosticare pentru a economisi timp și bani, poate fi controlată vocal, datorită compatibilității cu Google Assistant etc.
 
În plus, LG are o nouă gamă de mașini de spălat rufe și mașini de spălat cu uscător care încorporează un dozator automat de detergent, care ne va permite să uităm de umplerea rezervorului de detergent timp de 6 săptămâni.
 
Dacă nu folosiți balsam de rufe, aveți opțiunea de a folosi acel rezervor pentru detergent, ceea ce mărește capacitatea la 35 de spălări.
 
Puteți pune detergenți diferiți în fiecare rezervor și puteți alege pe care să îl utilizați pentru fiecare spălare. De exemplu, haine albe și haine colorate.
 
De asemenea, economisiți detergent, deoarece, datorită inteligenței artificiale, mașina de spălat detectează încărcătura, iar dozatorul automat utilizează doar cantitatea necesară de detergent la fiecare spălare.

Sursa foto: unsplash.com

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.