Exclusiv Auto a prezentat noul Jaguar E-PACE în showroom-ul din VIVO! Constanţa (galerie foto)

Noul Jaguar E-PACE a fost prezentat publicului constănţean în showroom-ul Exclusiv Auto din VIVO! Constanţa sâmbătă, 11 noiembrie, zi în care a fost admirat de către toţi cei care au venit în showroom şi au primit informaţii de la consilierii de vânzări.

Noul SUV compact de la Jaguar, E-PACE este o combinaţie unică între eleganţă, agilitate şi sportivitate, iar cei care au venit sâmbătă la showroom-ul Exclusiv Auto din VIVO! Constanţa au avut în faţă un model de prezentare care a făcut turul României.

Primele maşini vor sosi în ţară la finalul acestui an, dar se pot configura şi comanda încă de pe acum pentru oricine doreşte. Noul Jaguar E-PACE are un preţ de pornire de 26.000 de euro + TVA.

Proiectat şi construit pentru a fi integrat în peisajul urban, noul Jaguar E-PACE reprezintă îmbinarea perfectă între personalitatea puternică şi spaţiul interior generos ce permite călătorii în condiţii excelente de confort. O călătorie emoţionantă se regăseşte în AND-ul fiecărui Jaguar!

ELEGANŢA JAGUAR

Prin capota sculptată a motorului şi pasajele spate atletice, E-PACE este un SUV dinamic şi agil, cu profilul unui coupe. Pentru un plus de personalitate, E-PACE este echipat cu faruri fine cu LED şi lămpi spate cu LED. Pentru un plus de eleganţă şi siguranţă, farurile MATRIX cu LED, lumini de zi signature şi semnalizatoare animate sunt soluţia perfectă.  
 
ŞOFERUL ESTE ÎNTOTDEAUNA ÎN CENTRUL ATENŢIEI

Habitaclul orientat pe nevoile şoferului al modelului E-PACE beneficiază de material de înaltă calitate şi un design contemporan. Poziţia de conducere este ergonomică, cu toate comenzile şi butoanele uşor de acţionat, pentru a maximiza plăcerea de a conduce.

EXPERIENŢA LA VOLAN

Descoperiţi plăcerea de a conduce modelul E-PACE! Oferind un echilibru perfect între agilitate şi confort la rulare, suspensia complet independentă se remarcă printr-un design de tip multilink la partea din spate. Sistemele avansate de asistenţă pentru şofer, precum transmisia activă şi suspensia adaptivă dinamic, conferă modelului E-PACE o ţinută de drum sigură şi agilă.


TEHNOLOGIE ÎNCORPORATĂ

Proiectate pentru a îmbunătăţi siguranţa şi confortul şoferului, echipamentele de ultimă generaţie ale modelului E-PACE includ sistemul multimedia Touch Pro cu ecran de tip tabletă, cu diagonala de 10".

HABITACLU GENEROS

E-PACE dispune de spaţii de depozitare generoase în habitaclu. Consola centrală adâncă include suporturi pentru pahare amovibile, generând un spaţiu foarte flexibil. Torpedoul de mari dimensiuni, pentru toate obiectele indispensabile pe care doriţi să le aveţi la îndemână, şi buzunarele adânci ale uşilor au fost proiectate pentru a îmbunătăţi capacitatea de depozitare.

E-PACE ÎNSEAMNĂ POLIVALENŢĂ

Noul E-PACE este primul SUV compact Jaguar şi reprezintă îmbinarea perfectă între personalitatea puternică şi spaţiul interior generos - o combinaţie ideală pentru călătoriile de afaceri. Adăugaţi gama de motoare eficiente Ingenium şi tehnologia performantă unanim apreciată la scară mondială şi veţi putea configura un model perfect pentru flota auto. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

F-PACE, un pariu câştigat! Noul SUV de la Jaguar este combinaţia perfectă de performanţă, stil şi funcţionalitate (galerie foto)

07 May 2016 5089