Experţii în oncologie de la Anadolu Medical Center vin la Constanţa



Specialişti de renume mondial de la Clinica Anadolu din Istanbul, Turcia, vor oferi joi, 28 iulie 2016, o a doua opinie medicală GRATUITĂ pacienţilor cu probleme de oncologie:
  • Prof. Dr.Serdar TURHAL, specialist în oncologie medicală
  • Prof. Dr. Fatih Agalar, specialist în chirurgie oncologică
Gazda evenimentului, Medic Center - reprezentantul oficial pentru România al Centrului Medical Anadolu din Turcia, cu sediul în Constanţa, strada Timişana nr. 34, incinta clădire BRD, etaj 3, va înregistra solicitările pacienţilor ce doresc participarea la întâlnirea cu medicii şi va furniza acestora toate informaţiile necesare despre acest eveniment.
Persoanele interesate de o a doua opinie medicală gratuită a medicilor specialişti de la Centrul Medical Anadolu din Turcia, trebuie să prezinte în cadrul întâlnirii cu medicii analizele medicale traduse în limba engleză sau turcă, nu mai vechi de 6 luni.

Locurile sunt limitate. Participarea la sesiunea de evaluare gratuita din 28 iulie se face doar pe bază de programare, la telefon 0241 543 920 / 0735 550 999 sau pe email, la adresa office@mediccenter.ro. Traducerea în limba româna va fi asigurată în cadrul evenimentului.
 

 

Despre Clinica Anadolu din Turcia, clasata în top 10 mondial pentru al treilea an consecutiv

Anadolu Medical Center, reprezentată oficial în România prin Medic Center, este una dintre cele mai inovatoare companii medicale din Turcia, de referinţă la nivel European prin serviciile medicale oferite şi prin programele de excelenţă în:  
  • Oncologie;
  • Fertilizare In Vitro;
  • Cardiologie;
  • Obstetrica şi ginecologie;
  • Ştiinţe neurologice;
  • Ortopedie;
  • Chirurgie plastică şi reconstructivă;
  • Programe de control al sănătăţii (Check-Up).
Dintre toate, cel mai solicitat de către români este Centrul de Oncologie, un domeniu în care centrul medical din Turcia a stabilit un parteneriat strategic cu Johns Hopkins Medicine, lider mondial în tratarea cancerului, supranumit şi „cel mai bun spital al Americii în ultimii 21 de ani”.
Centrul de Oncologie ofera servicii de diagnosticare şi tratament al tuturor tipurilor de cancer, precum şi servicii de medicină preventiva. Spitalul este dotat cu tehnologie la cele mai înalte standarde internaţionale în domeniul tratării cancerului. Centrul oferă, de asemenea, un program de screening cuprinzător, dezvoltat pentru a identifica persoanele sănătoase şi pentru a informa publicul cu privire la metodele de prevenire a cancerului. 
Organizat strategic pe baza conceptului de „spital în spital”, centrul permite tuturor disciplinelor implicate în tratamentul şi observarea pacienţilor cu cancer să colaboreze sub acelaşi acoperiş. Acest lucru este extrem de important, deoarece atât pacientul, cât şi medicul primar pot apela cu uşurinţă la asistenţă din partea altor specializări medicale.
Centrul Medical Anadolu este unul dintre cele mai mari şi mai respectate spitale din Turcia şi are un departament dedicat satisfacerii nevoilor pacienţilor internaţionali, astfel că, încă de la început, veţi fi preluat şi coordonat de o persoană vorbitoare de limba română, care vă va îndruma pe toata perioada tratamentului şi se va ocupa de toate detaliile, permiţându-vă să vă concentraţi pe vindecare.

MEDIC CENTER CONSTANŢA
Reprezentant oficial pentru România al Anadolu Medical Center din Turcia
Obţineţi gratuit a doua opinie medicală a specialiştilor de la
Anadolu Medical Center

 
În calitate de reprezentant oficial pentru România al Centrului Medical Anadolu din Turcia, indiferent de oraşul de reşedinţă pe care îl aveţi, Medic Center vă facilitează accesul la a doua opinie medicală gratuită, oferită de experţii de la Anadolu Medical Center, şi vă transmite informaţii legate de diagnosticare, analiză, tratament şi deplasare la clinică.                               
Indiferent de afecţiune, dacă aveţi o boală diagnosticată de medicul dumneavoastră din România şi trimiteţi dosarul medical către reprezentanţii Medic Center, veţi primi o a doua opinie medicală gratuită şi opţiunile de tratament furnizate de medicii specialişti de la Anadolu Medical Center, alături de o estimare a costurilor în cazul în care optaţi pentru deplasarea la clinică.

Dacă după primirea opiniei medicale de la specialiştii Anadolu Medical Center luaţi decizia de a merge la clinică, reprezentanţii Medic Center vor organiza întreaga deplasare pentru dumneavoastră:
  • programare în cadrul clinicii;
  • rezervare la hotelurile partenere Anadolu Medical Center;
  • transfer gratuit de la aeroport la hotel;
  • transfer gratuit zilnic de la hotel la clinică şi înapoi.
Foarte important: întrucât compania noastra, Medic Center, operează în baza unui contract de reprezentare cu Anadolu Medical Center, preţurile practicate în relaţia cu pacienţii programaţi de către noi sunt aceleaşi pe care clinica le practică faţă de clienţii săi direcţi. Totodata, serviciile suplimentare pe care compania noastră vi le pune la dispoziţie sunt absolut gratuite, astfel încât nu numai că nu veţi plăti nimic în plus, dar veţi beneficia şi de servicii suplimentare.

Medic Center Constanţa

Str. Timişana nr. 34, incinta cladirii BRD, et. 4
Telefon: +4 0241 543 920 / +4 0241 543 930
Email: office@mediccenter.ro
Website www.anadolu-medical-center.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

În atenția pacienților cu afecțiuni ONCOLOGICE!

13 May 2019 3963

Eveniment Medical, 21 mai 2019 Experții în oncologie de la Anadolu Medical Center vin la Constanța

02 May 2019 5937

Opinii medicale GRATUITE oferite de medicii specialiști de la Anadolu Medical Center din Turcia!

14 May 2018 6250

EVENIMENT MEDICAL EXCEPȚIONAL LA CONSTANȚA!

23 Apr 2018 12068

În atenția pacienților cu afecțiuni ce țin de oncologie medicală! (galerie foto)

16 Oct 2017 10293

Cei mai renumiți medici oncologi din Turcia revin la Constanța!

02 Oct 2017 12323

Revista presei locale

23 Feb 2017 2630

Medicii de la Anadolu Medical Center din Turcia revin la Constanţa şi oferă opinii medicale GRATUITE pacienţilor români

20 Feb 2017 11282

Vino la Medic Center Constanţa pentru o opinie medicală gratuită!

18 Nov 2016 18642

Eveniment medical excepţional Anadolu Medical Center!

14 Nov 2016 7001

Eveniment medical exceptional Anadolu Medical Center!

19 Sep 2016 20240

Medici specialişti de la Anadolu Medical Center din Turcia vin la Constanţa

09 May 2016 18724

Eveniment medical excepţional! Experţii în oncologie de la Anadolu Medical Center vin la Constanţa

24 Feb 2016 11798

evz.roNicușor Constantinescu se află în Turcia din 24 octombrie. A fost întâmpinat de fiica sa

05 Nov 2014 3442

60 de constănţeni, consultaţi gratuit de trei oncologi de la Anadolu Medical Center (galerie foto)

23 May 2014 5745