Florile sunt sufletul unei persoane! Dina Mariage, o florărie cochetă, care ne ajută să ne organizăm nunta de vis! (galerie foto)



Dina Mariage este o florărie deosebită, iar cei care îi călcă pragul intră într-un colţ de natură, cu aranjamente florale superbe, totul într-un ambient plăcut şi cald.
 
Acum trei luni, pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, vizavi de parcul din zona Casei de Cultură din Constanţa, s-a deschis florăria Dina Mariage. De altfel, sloganul noii florării este „Reuniune pentru design şi artă“.


 
„Din anul 2011, mă ocup de organizare de evenimente, iar acum trei luni am deschis această florărie, unde constănţenii şi nu numai pot găsi de toate: de la aranjamente florale, până la cadouri deosebite pentru cei dragi. Ne ocupăm în continuare şi de organizarea evenimentelor: nunţi, botezuri, zile de naştere şi onomastică, petreceri tematice şi alte sărbători importante. Totul la solicitarea clienţilor“, ne-a spus Doina Marinescu, cea care administrează afacerea.
 
De altfel, Doina Marinescu ne-a dezvăluit că a urmat mai multe cursuri în specializarea „design floral“, pentru a putea satisface orice dorinţă a clientului. „Am urmat mai multe cursuri în specializarea design floral la Bucureşti şi Timişoara cu cei de la Atelierul de Flori. Îmi place să-mi pun amprenta pe aranjamentele florale pe care le fac. Apelez la diferite obiecte handmade, pentru a-i oferi aranjamentului floral pe care îl creez o notă deosebită şi inedită. La noi, clienţii vor găsi un sortiment extrem de variat de flori. Avem stilul nostru propriu, care poate fi văzut prin felul în care a fost amenajată florăria“, ne-a mai spus Doina Marinescu.
 
De altfel, în florăria Dina Mariage, clientul poate găsi de toate. Pe lângă zecile de specii de flori, care sunt importate din Olanda, şi plante de interior, cei interesaţi pot achiziţiona şi un cadou pentru persoana iubită. Casete pentru bijuterii, decoraţiuni, obiecte din sticlă, vaze, porţelanuri, rame pentru fotografii, sticlă pictată de la Artstip, toate la preţ de producător. În ceea ce priveşte florile, acestea sunt mereu proaspete. De la Dina Mariage pot fi achiziţionaţi şi trandafiri criogenaţi, care pot fi păstraţi chiar şi 15 ani! „Suntem singurii din Constanţa care colaborează cu Flori de lux“, ne-a mai spus Doina Marinescu.
 
Un alt beneficiu acordat clienţilor florăriei Dina Mariage este livrarea aranjamentului floral la domiciliul destinatarului. Astfel, puteţi apela la florăria Dina Mariage dacă doriţi să-i faceţi o surpriză unei persoane dragi. Mai mult, pentru clienţii în căutare de idei originale, Dina Mariage oferă tablouri de perete pe muşchi naturali stabilizaţi. Tablourile pot fi create în funcţie de dorinţa clientului şi pot înfrumuseţa, ulterior, o cameră, aducând un colţ de natură.
 

Organizare de evenimente pentru orice zi importantă!
 
Dacă vreţi o nuntă deosebită, vă recomandăm Dina Mariage, care se va ocupa de toate: de la buchetul miresei, pahare pentru miri, lumânări, până la aranjamentele florale. „La dorinţa clienţilor, organizăm şi nunţi, botezuri sau alte evenimente tematice. De fiecare dată, în organizarea unui eveniment, ne pliem pe ceea ce îşi doreşte clientul şi în funcţie de bugetul acestuia. Preţurile sunt şi ele accesibile pentru toată lumea. Spre exemplu, preţul unui aranjament floral pentru o masă este de 35 de lei, buchetul miresei - 120 de lei, o lumânare pentru botez - 50 de lei“, a mai spus Doina Marinescu.

 
Aceasta a menţionat, totodată, că la florăria Dina Mariage se pot face comenzi şi pentru amenajări interioare cu plante şi flori proaspete pentru birouri sau locuinţe. Decoraţiunile care vor fi făcute pentru evenimente vor fi unicat şi, cu siguranţă, la preţuri accesibile.
 
Oferta lunii mai!
 
Până la sfârşitul lunii mai, cei care vor încheia un contract cu Dina Mariage pentru organizarea unei nunţi de vis vor primi în dar buchetul miresei.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.