Licența de cazinou din New York va costa „cel puțin” 1 miliard de dolari



New York-ul ar aplica taxe de licență de „cel puțin” 1 miliard de dolari fiecare pentru cei care doresc aprobarea pentru a opera un cazinou din nordul statului, conform unei propuneri de buget de stat 2022/23.
Senatul a modificat propunerea de autorizare a eliberării de licențe suplimentare pentru cazinouri prin limitarea numărului de facilități pentru fiecare zonă districtuală și prin schimbarea parametrilor pentru aplicații, cum ar fi includerea unei categorii de diversitate despre care spune că a fost făcută pentru „a se asigura că locurile de muncă și proprietatea cazinoului reflectă forța de muncă diversă din New York”.

Modificarea vine după ce Comisia pentru jocuri de noroc din New York a emis o cerere de informații în octombrie 2021, care a necesitat măsurarea interesului operatorilor în dezvoltarea și/sau operarea a unuia din trei posibile cazinouri din regiunea orașului.
Aceasta a fost menită să informeze Comisia în scopul determinării dimensiunii și domeniului de dezvoltare adecvate, a valorii licenței pentru instalația de jocuri de noroc și a procesului care ar trebui utilizat în considerarea atribuirii.
Conform legii statului, autoritatea de reglementare poate urmări dezvoltarea a trei cazinouri în nordul statului New York, după ce o politică anterioară a fostului guvernator Andrew Cuomo a impulsionat adăugarea de centre de jocuri de noroc în nordul statului în încercarea de a crea locuri de muncă, precum și de a reduce șomajul în zonele defavorizate.
Se spune că părțile interesate includ Resorts World, MGM Resorts, Bally’s, Las Vegas Sands și UE Resorts, care a fost creată în urma fuziunii dintre SPAC 26 Capital Acquisition și Tiger Resort, Leisure and Entertainment, care funcționează sub numele de Okada Manila.
În plus, Senatul afirmă, de asemenea, că a înaintat o propunere „pentru a permite solicitanților suplimentari să solicite licențe de pariuri sportive mobile”.

Cu toate acestea, este obligatoriu ca cererea de propuneri să integreze un factor de punctare care încurajează diversitatea pe piață, inclusiv minoritățile, femeile și veteranii cu dizabilități de serviciu în rândul solicitanților, conducerii și forței de muncă.
Acestea urmează după o serie de propuneri ale lui Joseph Addabbo și J Gary Pretlow în încercarea de a crește concurența pe piața digitală a Empire State, care includea o condiție de a reduce cu jumătate cota actuală a impozitului de 51%.
Statul New York ar putea încerca, de asemenea, să încerce un imbold al industriei cazinourilor online după debutul din ianuarie al pariurilor sportive pe mobil.
Acest lucru ar permite atât cazinourilor comerciale, cât și națiunilor tribale să opereze sloturi online și jocuri de masă în granițele statului, fiecare cazinou sau operator care are dreptul de a efectua pariuri pe jocurile interactive mobile plătind o taxă de 2 milioane de dolari.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.