Mai este Nokia un brand bun de telefoane?


 
Nokia face în prezent unele dintre cele mai bune telefoane de gamă medie și pentru cei cu buget restrâns. Dispozitivele companiei au în continuare un design industrial care a făcut Nokia să iasă în evidență în trecut, iar brandul s-a asociat cu Google pentru a oferi Android One pe toate dispozitivele sale.
Smartphone-urile Nokia - care sunt realizate de o companie numită HMD Global - sunt astfel unele dintre cele mai bune dispozitive din lume când vine vorba de funcții excelente, hardware solid și actualizări software frecvente, la prețuri incredibil de mici.
Dar care sunt cele mai bune telefoane Nokia pe care le poți cumpăra în acest an? Suntem aici pentru a te ajuta cu asta!

Nokia 9 PureView – pentru entuziaști
Nokia 9 PureView este dotat cu funcții de ultimă oră. În special, vine cu o caracteristică importantă sub forma camerei sale din spate cu cinci obiective de 12 MP. Există, de asemenea, un ecran HD + HDR10 de 5,99 inci, procesor Snapdragon 845, 6 GB memorie RAM, stocare de 128 GB și baterie de 3320 mAh. Software-ul are încă nevoie de ajustări, dar pentru cât costă, este un telefon destul de special.  Nu este chiar un telefon scump, în comparație cu unele dintre flagship-uri, așa că dacă vrei un telefon cu o cameră excelentă fără ca bugetul tău să sufere foarte mult, acesta poate fi telefonul pentru tine.

Nokia 8 – old school, dar cool
Telefoanele Nokia sunt adesea telefoane de încredere care nu au caracteristici definitorii sau distinctive, iar Nokia 8 este un exemplu perfect în acest sens. Arată grozav, cu un afișaj impresionant și un corp frumos proiectat, dar multe dintre celelalte caracteristici ar putea fi definite drept doar „bune”. Are o cameră duală, dar și caracteristici clasice precum mufa pentru căști de 3,5 mm și butonul frontal fizic. Cu Nokia 8 vei primi un telefon solid care nu te va lăsa baltă când ai nevoie.

Nokia 7.1 – excelent pentru buget mic
Nokia 7.1 este telefonul de compromis pentru cei care caută un telefon bun dar au un buget mic. Are un hardware excelent sub forma unui procesor Snapdragon 636 și are 4 GB de memorie RAM și 64 GB stocare. Ecranul FHD + de 5,84 inchi este de asemenea interesant, deoarece are un design HDR, există o gamă de camere de 12MP + 5MP în spate, un shooter de 8MP în față și o baterie de 3060mAh.

Nokia 6.1 – mai mult pentru mai puțin

Nokia 6.1 este un telefon fantastic de buget, fiind unul dintre cele mai durabile telefoane pe care le vei găsi în ziua de astăzi. Are un display de 5,5 inci 16:9, Snapdragon 630, configurație de memorie de 3 GB / 32 GB, Wi-Fi și o baterie de 3000 mAh. Se încarcă prin USB-C, camera de 16MP din spate face fotografii decente și primești radio FM, precum și o mufă de 3,5 mm.

Nokia 8 Sirocco – high-end
Nokia 8 Sirocco este o actualizare la Nokia 8 din 2017. Scannerul de amprentă a fost mutat în spatele dispozitivului și unele specificații au primit un upgrade. Are câteva specificații decente, mai ales atunci când iei în considerare faptul că a fost lansat la începutul anului 2018. De asemenea, vine cu Android 9 Pie și va primi cu siguranță un upgrade la Android 10 la un moment dat la începutul anului 2020.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.