MOBILA SIMEX BLACK FRIDAY 15% REDUCERE - IN PERIOADA 19 – 28 NOIEMBRIE 2016

Mobila Simex a dat startul celei mai importante campanii de REDUCERI la mobilierul din lemn masiv produs in fabricile noastre de mobila din Ardeal: SIMEX BLACK FRIDAY 2016!

Pana pe 28 Noiembrie 2016, inclusiv, puteti achizitiona modelul mult dorit de sufragerie, dormitor, cabinet, hol, set TV plasma, bar si nu numai, din paleta de mobilier Simex, disponibila pe site-ul: www.mobilasimex.ro, beneficiind de 15% REDUCERE.  
 
Va informam ca discount-ul se aplica atat la garnitura completa, cat si la produsele achizitionate individual: mese extensibile, scaune, canapele, fotolii, paturi, dulapuri, noptiere, bufete – diverse modele etc. 
 Simex Black Friday 2016 1.jpg
  • Sufrageria Cristina – Mobila Simex 
Alegand calitatea foarte buna si eleganta recunoscuta a mobilierului produs in fabricile de mobila Simex din Ardeal, va veti bucura de un decor cu adevarat unic, care exulta prin parfumul aparte al esentelor nobile de lemn masiv si design-ul personalizat de catre specialistii nostri in creatie cu motive sculptate manual si intarsie decorativa fin aplicata.
 
Daca sunteti in cautarea unei masute de cafea, a unei biblioteci, a unei mese de birou,  a unui pat ori a unei canapele si nu numai, atunci va invitam sa  profitati de campania Simex Black Friday 2016, care va aduce cele mai semnificative reduceri (15% discount), la portofoliul nostru de mobilier din lemn masiv.
Simex Black Friday 2016 3.jpg
  • Dormitor Yana – Mobila Simex 
Toate colectiile noastre de mobilier sunt realizate la cele mai inalte standarde tehnice si estetice, in fabricile proprii din Ardeal, si se remarca prin design-ul deosebit de elegant, ce reactualizeaza stilul clasic.

Designerii Simex va propun, cu fiecare dormitor, sufragerie, hol sau cabinet fabricate, linii si forme atent lucrate, ce se combina armonios cu eleganta si trainicia lemnului masiv, conturand, astfel, un ambient de o reala pretiozitate estetica.
 
 Astfel, va dam intalnire in magazinele de mobilier Simex din Bucuresti (Soseaua Pipera, Nr. 46G, Sector 2, Bucuresti) sau din tara: Sibiu, Galati, Constanta, Oradea si Arad, sa descoperiti sute de produse disponibile la cele mai avantajoase preturi si carora le aplicam reduceri substantiale in aceasta perioada.

Simex Black Friday 2016 2.jpg
  • Plasma Poesis – Mobila Simex 
Datorita faptului ca suntem producatori de mobila, in magazinele noastre beneficiati de cel mai bun raport calitate – pret, precum si de posibilitatea de a modifica piesele de mobilier la dimensiunile solicitate de client si pe finisajul dorit de acesta, din mostrarele noastre de lemn, dar si de a alege tapiteria scaunelor, fotoliilor si canapelelor dintr-o ampla paleta de modele din piele naturala de bovina, goblen, catifea sau stofa, iar transportul si montajul – din partea Simex.

Simex Black Friday 2016 4.jpg
  • Hol Venetia Lux – Mobila Simex
Va invitam sa consultati oferta completa Mobila Simex de Black Friday, dar si intreg portofoliul nostru de mobilier, vizitand site-ul : www.mobilasimex.ro!
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.