Noul Renault Megane Sedan, lansat la Constanţa (galerie foto)

Evenimentul de lansare a noului Renault Megane Sedan s-a desfăşurat la Constanţa ieri, la showroom-ul Renault din bulevardul Tomis nr. 393. Noul model completează gama Renault din segmentul C, propunând un nivel de echipare şi un pachet de tehnologii unice în segment. Noul Megane Sedan va fi disponibil în trei versiuni de echipare: Life, Zen şi Intens, iar preţul de pornire e de 14.800 de euro (cu TVA). 

Renault completează oferta sa în segmentul C şi lansează noul Megane Sedan în România. Un model legendar pe piaţa românească, înregistrând un volum de 35.000 de unităţi de la prima sa versiune, Megane Sedan a fost prezentat la Salonul Auto de la Paris la sfârşitul lunii septembrie. Noua generaţie adoptă un design dinamic, dar elegant şi oferă un pachet tehnologic unic, caracteristic modelelor din segmentele superioare.

„Practic, vedem astăzi (n.r. ieri) un model întru totul nou. Megane Sedan vine să compleze segmentul C al gamei Renault, cu foarte multe noutăţi. Motorizările sunt pentru absolut toţi clienţii: motoare pe benzină, Diesel sau motoare asimilate unei cutii automate de viteză. Şi la preţuri stăm foarte bine. Modelul pleacă de la 14.800 de euro intrarea în gamă şi ne oprim undeva la 20.000 de euro. Bineînţeles, putem configura pentru fiecare client în parte, dintr-o listă bogată de accesorii.

Avem şi finanţări asimilate şi dedicate pentru fiecare categorie. Având în vedere că Meganul a făcut istorie, abia aşteptam completarea gamei cu acest model. Cu siguranţă, va avea aceeaşi performanţă ca şi vechiul model“, a declarat Cristina Cristocea, director executiv Total Service International - reprezentanţa Renault Nissan Constanţa.
Noul Megane Sedan propune o gamă de motorizări: Energy 1.5 dCi 90, cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte; Energy 1.6 dCi, cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte; Energy 1.5 dCi 110 EDC cu transmisia automată cu dublu ambreiaj EDC cu 6 trepte; Energy 1.6 dCi 130 cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte; Sce 115, cu o cutie de viteze manuală cu 5 trepte.

În acest weekend, cei interesaţi sunt invitaţi să testeze noile modele şi să descopere ofertele pentru întreaga gamă Renault, la showroom-urile din bulevardul Tomis nr. 393 şi bulevardul IC Brătianu nr. 251. Înscrierile la drive test se pot face în showroom-uri, dar şi on-line, prin intermediul paginii speciale promotii.renault.ro. Cei care se înscriu on-line sunt aşteptaţi la showroom, în acest weekend, pentru a-şi valida înscrierea şi pentru a participa la drive test. Odată validaţi, sunt înscrişi automat în concursul de tip tombolă pentru a câştiga premiile Megane Sedan. Astfel, se poate câştiga o vacanţă de o săptămână într-un hotel boutique din România, un costum sau o rochie create de un designer, dar şi un ceas inteligent (smartwatch) Vector Luna.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.