Noul Seat Arona, lansat în premieră naţională la Constanţa, în showroom-ul Exclusiv Auto (galerie foto)

Noul model Seat Arona (cea mai nouă creaţie a mărcii Seat) a fost lansat sâmbătă, la Constanţa, în premieră naţională, în showroom-ul Exclusiv Auto. City-Crossover-ul este pregătit pentru aventură, e modern, performant, puternic şi plin de temperament!
 
În perioada 4-11 noiembrie a.c., noul Seat Arona este prezentat şi testat în premieră de publicul constănţean, care va putea să admire primul model al mărcii din segmentul compact A0 crossover. Cu noul Seat Arona nu te fereşti să ieşi în evidenţă, astfel că publicul din Constanţa este invitat să vină la showroom-ul Exclusiv Auto (care se află la intrarea în Palazu Mare, la sensul giratoriu de la Tomis Plus) şi să descopere noul model.
 
„Pentru că am avut oportunitatea să prezentăm pentru prima dată în România noul Seat Arona, am pregătit şi o surpriză pentru primii zece clienţi care vor comanda până la finalul anului un Seat Arona. Este vorba de un set de accesorii originale Seat, ce va conţine un rucsac, troller şi o geantă de laptop“, a declarat Laura Rota, director de vânzări Seat. Preţul de pornire al noului model este 11.992 de euro fără TVA. Alte detalii şi programări la test drive se pot obţine la numărul de telefon 0241-54.54.99 sau pe pagina de Facebook Seat Constanţa.
 
Noul Arona impresionează prin eleganţă, spaţiu generos, caracterul său practic şi confortul oferite atât în cotidianul uzual, cât şi în weekendurile aventuroase, când dă dovadă, de asemenea, de robusteţe, sportivitate şi eficienţă. Toate acestea sunt combinate cu siguranţa ridicată şi tehnologia avansată de conectivitate, la un nivel disponibil de regulă doar în segmentele superioare ale pieţei. Dar aceasta nu este totul. Modelul beneficiază, de asemenea, de un caracter deosebit de atractiv şi de un design distinctiv, precum şi de numeroase opţiuni pentru personalizare, precum şi de dinamismul ADN-ului sportiv al acestei mărci spaniole rafinate.
 
Noul Seat Arona este al treilea nou model lansat de marca spaniolă în 2017, primele două fiind modelul Leon actualizat şi noua Ibiza. Toate aceste lansări fac parte din cea mai mare ofensivă de modele din istoria mărcii Seat, alături de Ateca şi de SUV-ul de mari dimensiuni care urmează a fi lansat în 2018.
Seat Arona se integrează perfect în gama SUV, fiind „fratele“ mai tânăr al familiei şi îmbinând într-o manieră marcantă avantajele pe care dimensiunile compacte le oferă în mediul urban, cu calităţile sale de tip crossover, care permit clientului să iasă din oraş şi să meargă chiar şi mult mai departe.
 
Cei cărora le place să fie mereu actuali în materie de tehnologie vor fi foarte mulţumiţi de noul Arona. Acesta este dotat cu încărcător Wireless, sistem de navigaţie 8" cu Full Link, BeatsAudio™ Soundsystem, sistem Kessy Entry & Go cu buton heart-beat sau iluminare ambientală, tot ce au nevoie pentru a fi mereu conectaţi şi a avea controlul perfect.
 
Pentru cei neînfricaţi, Seat Arona a pregătit Cruise control adaptiv (ACC), şase airbaguri, asistenţă pentru unghi mort şi la parcare, pentru a-i susţine, indiferent de meleagurile pe care vor să le exploreze.
 
Cum printre iubitorii mărcii sunt şi aventurieri mai sportivi, s-a pregătit formula pentru nivelul de echipare Seat Arona FR cu design sportiv şi jante de aliaj de 18", difuzor spate, grilă frontală marcantă şi pachetul Alcantara®.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.