Magazinul de business

Opinii medicale GRATUITE oferite de medicii specialiști de la Anadolu Medical Center din Turcia!

Profesor Doctor Kemal Rasa și Profesor Doctor Yesim Yildirim - unii dintre cei mai renumiți medici de renume mondial de la Anadolu Medical Center - vor oferi gratuit vineri (18 mai 2018), la Constanța, o a doua opinie medicală pacienților din România.
 
Organizatorul evenimentului este Medic Center - reprezentant oficial pentru România al Centrului Medical Anadolu din Turcia. 
 
Persoanele interesate de o a doua opinie medicală gratuită a medicilor de la Centrul Medical Anadolu din Turcia trebuie să prezinte în cadrul întâlnirii analizele medicale (nu mai vechi de șase luni), traduse în limba engleză sau turcă.
 
Profesor Doctor Kemal Rasa va oferi opinii medicale gratuite pacienților în domeniul chirurgiei oncologice, al chirurgiei tiroidiene, al chirurgiei mamare, al țesuturilor moi și al sistemului gastrointestinal, iar Profesor Doctor Yesim Yildirim va oferi opinii în toate tipurile de patologii oncologice.
 
Locurile sunt limitate. Participarea la sesiunea de evaluare gratuită din 18 mai 2018 se face doar pe bază de programare, la telefoanele 0241 543 920 / 0735 550 999, pe email: office@mediccenter.ro
sau direct la sediul nostru din strada Timișana nr. 34, incinta clădirii BRD, etaj 4.
 
Traducerea în limba română va fi asigurată în cadrul evenimentului.
 
Echipa Medic Center
Reprezentant oficial pentru Romania al Centrului Medical Anadolu din Turcia
www.anadolu-medical-center.ro
 

ANADOLU MEDICAL CENTER

 
Înființată de familiile Yazıcı și Özilhan în 1979, fundația Anadolu a dezvoltat peste 50 de proiecte, printre care și Centrul Medical Anadolu, deschis în 2006 și pentru pacienți din afara Turciei. 
 
Principalele specializări sunt oncologia, neurochirurgia, transplantul de măduvă, chirurgia generală, urologia, cardiologia, oncologia ginecologică și fertilizarea in vitro.
 
Spitalul dispune de un departament pentru managementul durerii, al nutriţiei şi al dietei, dar şi propria bancă de sânge, independentă de cea naţională.
 
De la înființare a fost investită suma de aproximativ 250 de milioane de dolari în dezvoltarea și dotarea clinicii cu aparatură și tehnologie de ultimă generație.
 
Centrul Medical Anadolu este singurul spital din Europa afiliat Johns Hopkins Medicine, considerat, pentru al 21-lea an la rând, cel mai bun spital din SUA.
 
MEDIC CENTER CONSTANȚA. Reprezentant oficial pentru România al Anadolu Medical Center din Turcia. Obțineți gratuit a doua opinie medicală a specialiștilor de la Anadolu Medical Center!
 
În calitate de reprezentant oficial pentru România al Centrului Medical Anadolu din Turcia, indiferent de orașul de reședință pe care îl aveți, Medic Center vă facilitează accesul la a doua opinie medicală gratuită oferită de experții de la Anadolu Medical Center și vă transmite informații legate de diagnosticare, analiză, tratament și deplasare la clinică.                
 
Indiferent de afecțiune, dacă aveți o boală diagnosticată de medicul dumneavoastră din România și trimiteți dosarul medical către reprezentanții Medic Center, veți primi o a doua opinie medicală gratuită și opțiunile de tratament furnizate de medicii specialiști de la Anadolu Medical Center, alături de o estimare a costurilor în cazul în care optați pentru deplasarea la clinică.
 
Dacă după primirea opiniei medicale de la specialiștii Anadolu Medical Center luați decizia de a merge la clinică, reprezentanții Medic Center vor organiza întreagă deplasare pentru dumneavoastră: 
 programare în cadrul clinicii
 rezervare la hotelurile partenere Anadolu Medical Center
 transfer gratuit de la aeroport la hotel
 transfer gratuit zilnic de la hotel la clinică și înapoi.
 
Foarte important: întrucât compania noastră, Medic Center, operează în baza unui contract de reprezentare cu Anadolu Medical Center, prețurile practicate în relația cu pacienții programați de către noi sunt aceleași pe care clinica le practică față de clienții săi direcți. Totodată, serviciile suplimentare pe care compania noastră vi le pune la dispoziție sunt absolut gratuite, astfel încât nu numai că nu veți plăti nimic în plus, dar veți beneficia și de servicii suplimentare.
 
Medic Center Constanța
Str. Timişana nr. 34, incinta clădirii BRD, et. 4, Constanța
Telefon: +4 0241 543 920 / +4 0241 543 930
Email: office@mediccenter.ro
Website www.anadolu-medical-center.ro
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

EVENIMENT MEDICAL EXCEPȚIONAL LA CONSTANȚA!

23 Apr 2018 9092

În atenția pacienților cu afecțiuni ce țin de oncologie medicală! (galerie foto)

16 Oct 2017 7682

Cei mai renumiți medici oncologi din Turcia revin la Constanța!

02 Oct 2017 6550

Revista presei locale

23 Feb 2017 1238

Medicii de la Anadolu Medical Center din Turcia revin la Constanţa şi oferă opinii medicale GRATUITE pacienţilor români

20 Feb 2017 7652

Vino la Medic Center Constanţa pentru o opinie medicală gratuită!

18 Nov 2016 15562

Eveniment medical excepţional Anadolu Medical Center!

14 Nov 2016 4615

Eveniment medical exceptional Anadolu Medical Center!

19 Sep 2016 17516

Experţii în oncologie de la Anadolu Medical Center vin la Constanţa

19 Jul 2016 6418

Medici specialişti de la Anadolu Medical Center din Turcia vin la Constanţa

09 May 2016 14466

Eveniment medical excepţional! Experţii în oncologie de la Anadolu Medical Center vin la Constanţa

24 Feb 2016 9035

evz.roNicușor Constantinescu se află în Turcia din 24 octombrie. A fost întâmpinat de fiica sa

05 Nov 2014 1978

60 de constănţeni, consultaţi gratuit de trei oncologi de la Anadolu Medical Center (galerie foto)

23 May 2014 3845

Bolnavii pot primi a doua opinie medicală gratuită Specialiștii în oncologie de la Anadolu Medical Center vin în Constanța

19 May 2014 1826

Dr. Kemal Raşa „Una din opt femei dezvoltă în prezent cancer de sân. Palparea este una dintre cele mai eficiente metode de prevenţie şi diagnosticare precoce”

28 May 2013 1472