Pregăteşte masa de Paşte cu produse direct de la sursă! Casa Tradiţiilor Boiereşti a obţinut exclusivitate pe pâinea atestată tradiţional

De curând, s-a deschis magazinul Casa Tradiţiilor Boiereşti, pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu numărul 77, zona Trocadero. Constănţenii pot cumpăra, direct de la sursă, alimente româneşti adevărate, cum erau în vremurile de altădată, făcute după reţete păstrate cu sfinţenie, respectând natura şi tradiţiile.
 
În ziua de azi, în puţine locuri mai găsim pâine de calitate, fără conservanţi şi aditivi. Acum însă, la Casa Tradiţiilor Boiereşti intră, cu exclusivitate pe Constanţa, pâinea bătută de la Alba Iulia, atestată tradiţional.
 
Nu este nimic mai plăcut decât mirosul pâinii proaspete care umple toată strada. Adevărata pâine de casă se face cu plămădeală, prin frământare, şi se coace în cuptor. Pâinea pe care astăzi o primesc cei de la Casa Tradiţiilor Boiereşti este bine coaptă, plămădită şi respectă cu sfinţenie reţeta de pâine aşa cum o făcea bunica. Este rotundă, împletită, mare, gustoasă şi bine coaptă. Merită gustată!
 
De asemenea, în Casa Tradiţiilor Boiereşti au mai intrat şi cozonacii, colacii şi pasca, ce aşteaptă să fie cumpărate şi devorate, pentru că satisfac şi cele mai pretenţioase gusturi.
 
O noutate în Casa Tradiţiilor Boiereşti este vinul bio, care vine direct din Delta Dunării. Tehnologia s-a îmbinat cu tradiţia şi rusticul zonei, astfel că au cultivat viţă-de-vie prin practicarea agriculturii ecologice şi folosirea cailor pentru prelucrarea solului. Vinul bio este incomparabil cu cel din comerţ, atât din punct de vedere al gustului, cât şi din punct de vedere al avantajelor pentru organism. Are o aromă aparte, iar acest lucru l-a făcut celebru în toată România.
 
Pentru că masa de Paşte este importantă, trebuie neapărat să pregătiţi aperitivele cu carne de mangaliță, care este un aliment sănătos, având calităţi gustative şi curative deosebite datorită conţinutului de acizi graşi nesaturaţi. Acizii graşi nesaturaţi pe care îi găsim în carnea de mangaliţă sunt prezenţi în uleiul de măsline, grăsimea de somon, grăsimea de balenă, sâmburii de struguri, laptele matern şi altele. Astfel, puteţi cumpăra cârnaţi de casă, muşchiuleţ afumat, curcan şi multe alte delicii.
 
Casa Tradiţiilor Boiereşti este un loc unde veţi găsi produse autentice, tradiţionale, dar cu decoruri moderne, un magazin-muzeu menit a readuce în inimile oamenilor spiritul românesc. Merită să mergeţi şi să vă faceţi un obicei din a consuma produse tradiţionale şi sănătoase pentru organismul dumneavoastră!
  
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tombola verii! Produse noi delicioase în Casa Tradiţiilor Boiereşti, ce aduc constănţenilor satisfacţia gustului de odinioară! (galerie foto)

04 Aug 2016 4045

Casa Tradiţiilor Boiereşti, exclusivitate pe seva de mesteacăn Magazinul cu produse româneşti ce face senzaţie în Constanţa

07 Apr 2016 7275

Dă un refresh stilului tău de alimentaţie! Casa Tradiţiilor Boiereşti are produse cu o forţă senzaţională pentru organism şi gust (galerie foto)

30 Mar 2016 3712

Povestea din spatele magazinului, din spatele rețetei S-a deschis Casa Tradiţiilor Boiereşti la Constanţa (galerie foto)

13 Mar 2016 16099

Puteţi cumpăra alimente cum erau în vremurile de altădată Se va deschide la Constanţa magazinul Casa Tradiţiilor Boiereşti

09 Mar 2016 15920