Promotiile la tratamente faciale sunt aici si se potrivesc oricarui buget. Preturi incepand de la 249 lei

Pachetul Soft Hydration & Lumination.

Încearcă o dublă mască hidratantă la 249 lei! Procesul este unul complex și presupune mai multe niveluri de curățare, peeling ușor și hidratare înainte de aplicarea măștilor duble.
Rezultatul va fi unul spectaculos și vei obține pe loc un ten luminos, curat și fin. În cadrul acestui tratament facial se folosesc produse de top de la Algologie sau Thalgo.

Pachetul Deep Hydration & Winter Protection.

Bazat pe tratamentul Madonnei, Intraceuticals, acest pachet este soluția ideală pentru hidratarea profundă a tenului și vitaminizarea acestuia.

La doar 499 lei în loc de 600 lei, o ședință de Intraceuticals Booster+ este o bună oportunitate să experimentați puterea acestui tratament de lux.

Pachetul Ultra Deep Hydration & Winter Protection.

Acest pachet se bazează tot pe infuziile Intraceuticals cu oxigen hiperbaric, numai că se administrează o cantitate suplimentară în cadrul aceleiași ședințe.
Tratamentul Ultra Deep Hydration & Winter Protection costă 899 lei în loc de 1.200 lei și este compus din două infuzii de Intraceuticals Rejuvenate și o infuzie de Intraceuticals Atoxelene (echivalentul Botox).

Pe lângă un plus intens de hidratare și protecție, datorită Atoxelene, acest tratament are efect asupra ridurilor profunde și liniilor fine.

Contactează-ne acum ›

aBeauty clinique Constanța: 0758837016

Despre tratamentele Intraceuticals

Intraceuticals este o companie de origine australiana cu sedii si reprezentanti pe tot mapamondul. Intraceuticals este una dintre cele mai iubite si apreciate companii de infrumusetare faciala neinvaziva, aceasta fiind preferata vedetelor de la Hollywood.

Tratamentul facial Intraceuticals mai este numit si tratamentul Maddonei, deoarece aceasta si-a pastrat tineretea si vitalitatea foilosind Intraceuticals. Printre alte vedete care folosesc cu regularitate Intraceuticals se numara si Justin Timberlake, Eva Longoria, Fergie, Victoria Beckham, Robin Thicke sau Naomi Campbell.

Intraceuticals este un tratament neinvaziv pe baza de oxigen hiperbaric. Rezultatele acestui tratament sunt similare unui tratament invaziv (injectari) insa fara dureri sau disconfort. Practic, prin intermediul jetului de oxigen hiperbaric nanomolecula de acid hialuronic patrunde in profunzimea dermului la nivelul in care ar putea patrunde si un ac de seringa.

Intraceuticals are mai multe seruri care pot fi infuzate cu ajutorului aparatului special pe baza de oxigen hiperbaric. Absolut toate serurile Intraceuticals contin un cocktail compus din acid hialuronic de cea mai buna calitate, vitamine si antioxidanti. In cele ce urmeaza vom specifica mai multe detalii despre fiecare ser in parte.

Un tratament Intraceuticals dureaza intre 1 si 1,5 ore, in functie de schema aleasa.

Intraceuticals Rejuvenate

O infuzie Rejuvenate este calmanta, relaxanta si potrivita pentru toate tipurile de ten. Intr-o singura sedinta, pielea dumneavoastra va arata si se va simti intinerita. Tenul va fi catifelat, curat, hranit si hidratat. Pielea va fi intinerita, luminoasa si improspatata.

Intraceuticals Atoxelene

Intr-un singur tratament rapid de relaxare, liniile fine si ridurile de expresie sunt vizibil reduse, iar tenul devine mai ferm si mai neted. Intraceuticals Atoxelene este un tratament facial profesional impotriva ridurilor.

Intraceuticals Opulence

O infuzie de Intraceuticals Opulence calmeaza, relaxeaza si este potrivita pentru toate tipurile de ten. Inca de la primul tratament, tenul dumneavoastra va parea ma tanar, mai stralucitor, mai luminos. Tonul neuniform al tenului este echilibrat, tenul arata si se simte hidratat, reintinerit, radiant si proaspat.

Intraceuticals Vitamina A + Boosters

Curata si redefineste aspectul intregului ten, inchide porii, trateaza arsurile solare, uniformizeaza textura pielii, trateaza ridurile profunde. Noua formula pe baza de Vitamina Amareste capacitatea de tratare a imperfectiunilor pielii si reduce iritarea. 1. Curata si ofera stralucire pielii congestionate. 2. Catifeleaza textura aspra si reduce vizibil liniile fine si ridurile. 3. Diminueaza porii dilatati.

Intraceuticals Antioxidant + Booster

Revitalizeaza si echilibreaza pielea terna si iritata cu ajutorul antioxidantilor naturali extrem de puternici, ce-si au sursa in padurile tropicale australiene. Tinteste directumflaturilesi cearcanele din jurul ochilor, lasand pielea catifelata si fara semne de oboseala. 1. Detoxifiaza pielea. 2. Estompeaza cearcanele si umflaturile. 3. Lasa pielea vizibil intinerita si un ten uniformizat.

Intraceuticals C + 3 Boosters

Intareste si protejeaza pielea cu 3 forme combinate de vitamina C. Ideal pentru orice tip de ten, in special pe cel cu semne de imbatranire prematura, iregularitati texturale si afectat de soare. 1. Lupta impotriva radicalilor liberi si asigura foto-protectie. 2. Trateaza hiperpigmentatia. 3. Asigura un co-factor cheie in sinteza de colagen pentru imbunatatirea texturii pielii. 4. Ofera fermitate pielii.

Intraceuticals Colagen + Booster

Asigura un cocktail puternic de peptide de colagen pentru a reintineri si restabili volumul si fermitatea pielii care si-a pierdut elsticitatea, tonusul si densitatea. 2. Reduce instant liniile fine si ridurile. 2. Pielea este liftata si tesutul intarit. 3. Hidrateaza profund pielea si imbunatateste vizibil volumul si textura. 4. Ajuta la cresterea densitatii pielii, facand-o mai ferma si mai intinerita.
Doar la aBeauty clinique

In urma studiilor clinice, aBeauty clinique a creat mai multe scheme de tratament pentru eficienta maxima. Schemele de tratament sunt compuse din combinatii cu alte tipuri de tratamente si metode de aplicare cunoscute de asistentele noastre medicale.

Contactează-ne acum ›

aBeauty clinique Constanța: 0758837016

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cel mai frumos cadou de Crăciun vine de la aBeauty Clinique Gift Vouchere, mai aproape de irezistibila lume a perfecţiunii

12 Dec 2014 2562

Alegerea perfectă a oamenilor care ştiu ce vor aBeauty Clinique aduce la Constanţa perfecţiunea vedetelor (galerie foto)

12 Nov 2014 7712

aBeauty Clinique se deschide la Constanţa

10 Nov 2014 2214