Rochii de vară cel mai bun accesoriu pentru a merge la plajă în 2021


Suntem din ce în ce mai aproape de a ne bucura de căldura verii și de soare, deci trebuie să ne luăm rămas bun de la hainele de iarnă și să facem loc pentru hainele de vară. Rochii de plajă, fuste mini și pantaloni scurți sunt câteva dintre articolele de îmbrăcăminte pe care așteptăm cu nerăbdare să le purtăm de fiecare dată când se apropie vremea bună.
Rochia de vară este o piesă simplă și confortabilă de îmbrăcăminte, cu care poti arata spectaculos oriunde te duci. Din acest motiv, mai jos am selectat rochii vară care sunt complementul perfect pentru a merge la plajă sau a face plimbări lungi prin oraș.

Dar care sunt tendințele de îmbrăcăminte de plajă anul acesta? De fapt, tendința principală este cea a libertății. Pentru că nu există un anumit tip de îmbrăcăminte de purtat pe plajă. Poți alege ținuta de plajă care îți place cel mai mult sau cea care ți se pare cea mai bună, fie de marcă, fie chiar cu articole de îmbrăcăminte durabile pe care le reciclezi sau le cumperi la mâna a doua.
Descifrarea modului de îmbrăcare pe plajă poate fi dificilă, așa că întreaga experiență de a împacheta  pentru vacanța pe plajă este ceva destul de stresant. Nu vrei să faci prea multe bagaje, dar nici nu vrei să descoperi că îți lipsește ceva. Vrei să arăți la modă, dar și să rămâi răcoroasă când ești la plajă. Se poate chiar să te regăsești în situația în care trebuie să porți ținuta de plajă la micul dejun sau la prânz, așa că ideal ar trebui să arăți prezentabil.

Adevărul este că moda de plajă pentru femei variază în fiecare vară. În fiecare an, diferitele mărci își prezintă noutățile pentru sezonul estival și încearcă întotdeauna să te mulțumească și să te convingă cu propunerile lor și culorile lor de primăvară-vară. Fie că este vorba de costume de baie sau rochii de plajă casual, pălării sau ochelari de soare, pantofi sau sandale, oferta este imensă și variată.

De exemplu, la costume de baie, unele firme se remarcă deja cu articole de îmbrăcăminte vopsite și voluminoase, bogate în imprimeuri geometrice care generează un efect vizual de mișcare sau inspirate din îmbrăcămintea triburilor africane, cu un amestec de culori, strasuri și o mulțime de lucrări manuale. De asemenea, se anunță întoarcerea clasicelor bikini sau tankini cu tunică. În unele ținute de plajă, acestea arată intenția de a obține un aspect jucăuș și atemporal.

Există mărci care pariază pe costume de baie vopsite manual. Dar dacă este vorba de a le oferi o notă personalizată, de ce nu să te ocupi singură de vopsirea acelor piese și astfel îți arăți creativitatea, gustul și latura artistică pe care o porți înăuntru? Cine știe: poate descoperi un nou talent care te lansează în designul vestimentar de vară.
Cele mai multe rochii de plajă pentru femei pot fi făcute dintr-o infinitate de materiale, deși cele de origine naturală, precum bumbacul și inul, vor fi întotdeauna mai bune și mai confortabile. Pentru că pe malul mării și în mijlocul climatului tropical, cu căldura aceea care uneori depășește 40 de grade la umbră, ceea ce cauți sunt haine proaspete care, literalmente, te fac să te simți răcoros. De aceea nimic nu e mai bun decât bumbacul și inul.

O ținută din bumbac este ideală pentru a merge la plajă, deoarece pe lângă faptul că este low-cost, cu greu se șifonează și poate fi chiar netezită manual. Pentru că nu vei vrea, în mijlocul vacanței, să îți calci hainele!

În concluzie, știi că zilele de nisip și soare care se apropie în acest an vor fi diferite, deși poate cu mai puține restricții decât în ​​vara anului 2020, așa că încearcă să te bucuri de ele așa cum meriți, dar nu înceta să te îngrijești și să te protejezi. Fă-ți din ținută propria semnătură, chiar dacă adaugi o mască.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Moda verii rochii lejere asortate cu espadrile chic

17 May 2021 3456