Runda inaugurală din Liga Campionilor ne da dreptul să sperăm la un sezon fantastic

 La aproximativ 4 luni de când Real Madrid câștiga pentru a treia oară consecutiv titlul de Regină a Europei, Liga Campionilor a debutat marți, 18 septembrie, cu meciuri care mai de care mai interesante.
 Așa cum era de așteptat, Barcelona, încă supărată pentru eliminarea extrem de surprinzătoare suferită pe Stadio Olimpico din Roma în sferturile ediției trecute, a spulberat PSV cu 4-0, Messi reușind un meci perfect, în care a marcat de 3 ori, primul gol al sau (și al noului sezon), cel din lovitură liberă, fiind unul de excepție.

La aceeași oră, 19:55, s-a disputat și Inter vs Tottenham, rezultat final 2-1. Au urmat apoi cele 6 partide de la oră 22:00, atracția principală fiind evident partida dintre Liverpool și PSG, meci care ne-a adus cam ceea ce ne așteptăm: goluri multe, la capătul unui meci cu un ritm infernal. A fost 3-2 până la urmă în ,,favoarea cormoranilor’’, scor cotat cu 15.00 în oferta agenției de pariuri Unibet, înainte de meci. La Belgrad, Steaua Roșie a reușit să producă surpriza serii, remizand cu Napoli, în timp ce Schalke și Porto au terminat și ele la egalitate, 1-1.

Atletico Madrid a câștigat cu 2-1 pe terenul lui Monaco, Galatasaray a reușit un 3-0 excelent în fața lui Lokomotiv Moscova, iar Dortmund le-a dat ceva emoții pariorilor, înscriind golul victoriei în meciul de la FC Brugge abia în minutul 85.

 În primele partide de miercuri, Sahtior a terminat la egalitate cu Hoffenheim, scor 2-2, iar Ajax a învins AEK cu 3-0, după ce la pauză tabela rămăsese neschimbată. Seara, majoritatea microbiștilor au fost curioși să vadă cum arată Cristiano Ronaldo în UCL purtând un tricou alb cu dungi negre, însă cei care au ratat începutul partidei nu l-au mai găsit pe acesta pe teren, portughezul fiind eliminat în minutul 29, pentru comportament nesportiv. Chiar și așa, Juventus a câștigat cu 2-0 pe terenul lui Valencia, semn clar că e hotărâtă să pună mână pe trofeu în acest sezon.

În Elveția, ,,diavolii’’ lui Mourinho au câștigat lejer partida cu Young Boys, scor 3-0, United reușind astfel să lege 3 victorii consecutive. Dacă Plzen și TSKA au terminat la egalitate și Benfica a cedat în față lui Bayern, fiind  cu 2-0 chiar pe ,, Estadio  Luz’’ din Lisabona, meciul serii avea să fie cel dintre Manchester City si Lyon,  partida perfectă pentru clișee de genul ,,mingea e rotunda’’sau  ,, de asta e frumos fotbalul’’.

  Căci ,,cetatenii’’ lui Pep Guardiola  au intrat pe teren fără să ia în calcul faptul că o echipă ca Lyon, cu evoluții slabe în noul sezon din Ligue 1, ar putea să le facă probleme chiar pe Etihad Stadium.

La pauză insă, scorul de pe tabelă arata un neverosimil 2-0 în favoarea oaspeților, iar în repriza secundă City a reușit să înscrie doar o singură dată, producând astfel cea mai mare surpriză a acestei prime etape din faza grupelor.
 
 

 
 
 

 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

10 lucruri de știut despre pariuri sportive

13 Dec 2022 1405

Farul Constanța - programul meciurilor din sezonul 2022/2023

19 Jul 2022 3254

Care sunt cele mai bune case de pariuri sportive online din România?

24 Mar 2021 1879