Sfaturi pentru a alege o lanternă de camping

O piesă esențială a echipamentului de camping pe care trebuie să o ai mereu cu tine este o lanternă de camping. Ea este unul din acele elemente care nu se regăsesc pe lista cu multe lucruri inutile pe care le vei lua degeaba cu tine.
Prima dată când am mers la camping, niciunul dintre noi nu a adus o lanternă de campare, așa că era foarte dificil să mergi, să te orientezi, să gătești sau să mergi la baie. Nu face greșeala noastră: asigură-te că aduci cu tine o lanternă, data viitoare când mergi în camping.
Indiferent dacă vei călători în pădure sau într-un parc, este esențial să ai o lumină, de preferință un felinar de camping sau o lanternă. Există o mulțime de opțiuni pentru lanterne de camping, și sincer, majoritatea nu sunt atât de grozave. Unele se sparg ușor, în timp ce altele nu asigură suficientă lumină. Ori de câte ori merg în camping sau drumeții, testez câteva lanterne și mă bucur atunci când găsesc unele foarte bune, pe care le pot recomanda mai departe.
O dilemă comună este dacă să cumperi o frontală sau o lanternă pentru camping. Ambele au punctele forte și slăbiciunile lor. O frontală de camping este foarte versatilă, pentru că o poți lua întotdeauna cu tine, pe cap, deci nu trebuie să te gândești că o cari sau că o pierzi. Lumina este adesea puternică, cu un fascicul drept care luminează toate lucrurile din fața ta. Pe de altă parte, o lanternă camping este menită să stea într-un singur loc și să ilumineze toate lucrurile de lângă. Lumina este adesea ușoară pentru ochi, fiind suficient de puternică pentru gătit, pregătirea mâncării și găsirea drumului pe lângă cort.
În mod evident, cel mai important factor pe care trebuie să-l iei în considerare atunci când cauți o lanternă de camping este durabilitatea sa – cu cât mai robustă, cu atât mai bine. Durabilitatea lanternelor de camping variază drastic. Unele durează o săptămână și se rup ușor, în timp ce altele oferă ani întregi de lumină. Este foarte greu să afli dacă o lanternă este de înaltă calitate și durabil până nu o testezi serior. S-ar putea să plătești pentru o mulțime de caracteristici, iar ulterior să afli că lanterna nu a meritat acei bani.
Există multe tipuri diferite de lanterne, care vin în toate formele și dimensiunile și fiecare tip oferă caracteristici diferite. Există lanterne care sunt extrem de luminoase, portabile, reîncărcabile, pot fi împărțite în diferite părți, impermeabile etc. Este imperativ să iei în considerare cu atenție bugetul și să cântărești dacă este real sau nu ce promite că oferă, dacă funcționalitățile suplimentare merită banii sau dacă le vei utilizat. Ia în considerare, de asemenea, forma și dimensiunea. O lanternă de camping poate funcționa cel mai bine pe o masă, în timp ce altele merg cel mai bine atunci când sunt agățate.
Cât de des posibil, vrem doar să dăm clic pe butonul de pornire și să nu ne îngrijorăm de nimic altceva. Este deja destul de greu să planifici o excursie la camping, iar lucrurile care sunt greu de folosit vor face procesul chiar mai greu. O lanternă este utilă pentru că se aprinde ușor, oferă o lumină suficientă, este durabilă și ușor de utilizat și poate spori ușurința experienței tale de camping.
Prețul este un factor important atunci când alegeți o lanternă de camping. De multe ori ne uităm mai întâi la preț și apoi la lanternă, dar aceasta trebuie să fie atât accesibilă ca preț și în același timp să își poată îndeplini funcțiile. Majoritatea oamenilor vor folosi lanterna doar de câteva ori în timpul verii, deci nu este înțelept să cheltui o mulțime de bani.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.