Vă deranjează firele de păr alb cu aspect neplăcut sau părul alb crescut la rădăcini? SOS – ajutor pentru îngrijirea părului acasă


Viața socială este acum redusă la minim. Ceea ce nu se poate spune despre părul vopsit, cu acea linie albă în continuă creștere la rădăcini. Chiar dacă stilistul în care avem cea mai mare încredere nu ne poate ajuta acasă, persoanele cu păr șaten  și blond chiar pot rezolva această problemă cu ajutorul șamponului Plantur 39 Color Brown  & Blonde  și a balsamului Plantur 39 Color Brown & Blonde. 


 

Spune “La revedere” primelor fire de
păr alb și părului alb crescut la rădăcini

Plantur 39 Color Brown & Blonde te ajută să mergi la coafor mai rar.  Întreaga gamă Plantur 39 Color oferă o soluție simplă pentru a prelungi perioada de timp dintre două vizite la coafor. Gama Plantur 39 Color oferă o soluție simplă pentru părul vopsit șaten sau blond atunci când apar primele fire albe și părul alb la rădăcini. Pigmenții din compoziția acestor produse se acumulează treptat pe suprafața firului de păr, la fiecare spălare, astfel încât spălările repetate au ca rezultat o culoare mai intensă, iar firele albe sunt acoperite. 
Utilizarea ambelor produse: mai întâi a șamponului și apoi a balsamului, îmbunătățește efectul de culoare. Fiecare dintre cele două produse se lasă să acționeze pe scalp între 2 și 5 minute, în funcție de intensitatea dorită a culorii. Apoi, părul se clătește cu apă din abundență.



 

Cafeina capătă culoare: fără păr alb crescut la rădăcini, fără fire albe, fără fire de păr căzute, fără un păr cu probleme

Produsele de culoare Plantur 39 conțin și un complex de ingrediente active care protejează rădăcina părului de epuizarea cauzată de schimbările hormonale apărute cu înaintarea în vârstă. Cafeina întărește rădăcinile, ea fiind detectată în foliculii piloși dăcă este lăsată pe scalp doar 2 minute.



Plantur 39 Color Brown/Blonde Șampon Phyto-Caffeine, 250 ml, 50 RON

Plantur 39 Color Brown/Blonde Balsam colorat, 150 ml, 45 RON

Plantur 39 - Plantur 39 oferă o gamă special creată pentru prevenirea căderii părului la femei cauzată de schimbările hormonale apărute cu înaintarea în vârstă; o gamă adaptată nevoilor specifice părului. Plantur oferă îngrijirea potrivită, indiferent dacă e vorba doar de un păr fin, devitalizat sau chiar de părul vopsit. La gama Plantur39 s-au adăugat, de curând, produsele Plantur 39 Color Blonde & Brown.



Produsele sunt disponibile în farmacii, dar și online.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.