Verifică lista firmelor din Constanța înainte de a încheia un parteneriat cu o societate din județ



Dacă ți-ai propus să închei un parteneriat cu o societate comercială din orașul de la malul mării sau din județul sud-dobrogean, verifică în prealabil lista firmelor din Constanța. Afli în acest fel care este comportamentul de plată al viitorului tău partener, dar și informațiile cu privire la indicatorii financiari ai acestuia sau eventualele dosare în justiție pe care le are.
 
Sunt informații importante, care te vor ajuta să înțelegi dacă viitorul tău partener este unul de încredere, cu care business-ul tău se poate asocia în siguranță. Cum traversăm o perioadă nesigură din punct de vedere economic, în care multe societăți au dificultăți sau chiar se confruntă cu eventualitatea unei insolvențe, prudența este esențială.
 
Verificarea constantă a bonității partenerilor noștri este necesară pentru a depăși cu succes provocările acestei perioade. Verificarea societăților cu care am încheiat un contract de asociere în participațiune, cât și a firmelor cu care colaborăm – clienți, furnizori, etc va reduce riscurile asociate partenerilor de afaceri.
 
De unde poți afla informații despre firmele din Constanța
 
Mai bine de 45.000 de societăți figurează în prezent pe lista firmelor din Constanța, poarta maritimă a României și capitala județului cu același nume. Se adaugă cele aproape 4.000 de firme din Mangalia, 3.500 de firme din Năvodari sau 3.000 de firme din Medgidia – vom constata la o simplă verificare a listei firmelor prezente în cele mai dezvoltate orașe ale județului.
 
Poți afla diverse informații despre acestea consultând site-ul de companie, dar și portalurile economice sau cele de specialitate. Pentru informații oficiale, poți consulta diverse portaluri ale instituțiilor de stat, așa cum sunt cele ale Ministerului Justiției, Ministerului Finanțelor, Oficiul National al Registrului Comerțului sau ANAF. Informațiile însă sunt fragmentate, pentru a ajunge la multe dintre ele ai nevoie de un cont și chiar de achitarea unei taxe.
 
Mult mai simplu este să consulți lista firmelor din Constanța oferită de un portal specializat în informații despre firme, așa cum este InfoQuick. Rapoartele InfoQuick te ajută să analizezi rapid și simplu informațiile financiare și comportamentul de plată al firmei din Constanța cu care vrei să colaborezi.
 

Lista firmelor din Constanța – ce informații poți afla despre societățile constănțene
 
Atunci când alegi să îți monitorizezi partenerii de afaceri cu ajutorul rapoartelor oferite de o firmă specializata, economisești timp și resurse. Verifică în lista firmelor din România datele despre firmele constănțene de care ești interesat, așa cum sunt:

 
  • principalii indicatori financiari. Aceștia te vor ajuta să înțelegi care este situația financiară în ansamblu a firmei pe care o verifici. Vei înțelege care este capacitatea sa de a-și plăti furnizorii la timp, de exemplu. Rapoartele InfoQuik îți oferă, în plus, și o comparație a firmei analizate cu mediana sectorului din care face parte,
  • comportamentul de plată. E important să știi dacă partenerul tău a emis cecuri si bilete la ordin fără acoperire. Rapoartele InfoQuick integrează și eventuala prezență a unei firme în Centrala Incidentelor de Plăti (CIP) din ultimii 7 ani. Trebuie să știi că firmele fără înregistrări în CIP au în general o bonitate mai mare,
  • datoriile către bugetul de stat. Atunci când cunoști situația datoriilor la ANAF a unei firme, vei înțelege mai bine care este capacitatea sa de plată și vei putea lua mai ușor decizii de business în ceea ce o privește,
  • eventualele dosare în justiție care implică firma. E important să știi dacă o societate a avut în ultimii ani dosare în instanță și ce tip de dosare. Rapoartele InfoQuick îți oferă date în legătură cu aceste litigii, inclusiv cele cu privire la o eventuală insolvență
 
Rapoartele InfoQuick îți oferă toate aceste informații despre firmele din Constanța de care ești interesat, într-un format prietenos și accesibil rapid. Tot ce trebuie să faci este să dai o căutare în lista firmelor din România după județ, alegând Constanța. Vei regăsi aici informațiile financiare esențiale în legătură cu societatea de care ești interesat.
 
Acestea te vor ajuta să îți faci o imagine asupra partenerilor și a potențialilor parteneri din județul de la malul mării și să iei decizii informate în legătură cu aceștia.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme Constanța Este convocată Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor Covasna Estival 2002 SA. Aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pentru 2024, pe ordinea de zi

17 Mar 2024 617

Firme Constanța Melkan Cons SRL și-a schimbat sediul social. Modificări și la nivelul activităților secundare

14 Feb 2024 469

O firmă din Constanța are un nou sediu. Asociatul și administratorul este din Tulcea

14 Jul 2023 979

Prejudiciul este imens! Administratorii unor firme din oraș, trimiși în judecată de DNA! Dosarul, amânat pentru la anul

04 Dec 2022 19490

Lista completă! Judecătorii au decis! Mai multe firme din Constanța vor fi radiate din Registrul Comerţului

10 Nov 2021 3765

Presupus prejudiciu, 27 de milioane de lei DNA Constanța a intrat în piața afacerilor cu carburanți! Cine sunt incupații și în ce firme apar

04 Sep 2021 5380

Cinci firme trimise în judecată de DNA Constanța! Lista completă

08 Jan 2021 11333

Mai multe firme vor livra antibiotice Spitalului Judeţean Constanţa. Lista completă

19 Feb 2020 1970

Asocierile de firme care vor să ia banii de la CNI pentru reabilitarea Cazionului din Constanţa! (documente)

19 Jul 2019 3904

Mai multe afaceri din Constanţa, dizolvate. Date despre asociaţi

16 Feb 2019 3171

12 societăţi comerciale din judeţul Constanţa au fost dizolvate. Lista, publicată în Monitorul Oficial

14 Jan 2019 3115

Mai multe firme din judeţul Constanţa, dizolvate. De cine au fost controlate şi ce afaceri desfăşurau

20 Oct 2018 2990

Monitorul Oficial Lista completă a societăților dizolvate de Tribunalul Constanța

24 Jun 2018 4050

Imobil care aparţine familiei fostului şef SIE, impozitat cu 500% de Primăria Constanţa. Lista completă a proprietarilor "taxaţi"

14 Mar 2018 3225

Firme Constanţa, rezultate financiare Argus, cifră de afaceri în scădere, pierdere în creștere, și număr de angajați în creștere comparativ cu anul de referință anterior (document)

21 Dec 2017 2518