Programul Bursele McDonald’s premiază 40 de angajați studenți cu 80.000 de lei

Joi, 23 aprilie: McDonald’s România susține educația angajaților săi prin acordarea a 40 de burse de merit în valoare totală de 80.000 de lei. Aflat deja la a IX-a ediție, programul Bursele McDonald’s sprijină tinerii aflați la început de carieră cu rezultate deosebite atât la învățătură, cât și la locul de muncă.
“De aproape 20 de ani McDonald’s a fost alături de tinerii din România. Fie că am fost primul lor angajator, i-am susținut prin burse sau le-am oferit șansa unei cariere. Încurajăm constant colaborarea, inițiativa și ambiția, iar Bursele McDonald’s răsplătesc de nouă ani exact aceste calități. Suntem mândri să-i susținem pe cei 40 de angajați în drumul lor spre o carieră strălucită și ne bucurăm de fiecare dată când avem șansa să cunoaștem oameni dedicați, perseverenți și cu vise extrem de îndrăznețe”, a declarat Daniel Boaje, Director General McDonald’s România.
Cei 40 de câştigători din acest an, număr record din ultimii nouă ani, au fost desemnaţi pe baza unui proces de selecţie desfăşurat în perioada 23 februarie – 6 martie 2015. Pentru a fi eligibil, candidatul trebuia să fi obţinut cel puţin media 8 de absolvire a anului universitar precedent sau cel puţin nota 8 la admitere, în cazul studenţilor din primul an. De asemenea, au fost luate în considerare recomandările profesorilor şi performanţa la locul de muncă.
Ceremonia de decernare a burselor s-a desfăşurat în cadrul Bibliotecii Centrale Universitare din Bucureşti în prezenţa managementului companiei, a părinţilor angajaţilor şi a profesorilor care au sprijinit studenţii pe parcursul anului școlar. Daniel Boaje, Directorul General McDonald’s România a înmânat fiecărui câştigător un cec în valoare de 2.000 lei, pentru a recompensa și recunoaște eforturile şi determinarea angajaţilor studenţi.
Despre McDonald’s România
În anul 2015 McDonald’s România aniverseză 20 de ani de la deschiderea primului restaurant. Compania este lider al pieței restaurantelor din țară cu 67 de restaurante în 21 de orașe și 150.000 de clienți care îi trec pragul zilnic. McDonald’s are peste 4000 de angajați și a investit peste 600 de milioane de lei în România. În anul 2014, McDonald’s a fost desemnat cel mai bun angajator al anului conform AON Hewitt.
Pentru mai multe informatii vizitatii: www.mcdonalds.ro si www.facebook.com/McDonalds.ro.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.