Prognoză meteo. Vreme anormal de caldă în week-end

Vremea anormal de caldă pentru data din calendar continuă şi în următoarele zile, cu maxime diurne de 28 de grade Celsius în anumite zone din ţară, informează România Tv.

Prognoză meteo sâmbătă
Vremea va fi predominant frumoasă, iar în orele amiezii se va menține mai caldă decât în mod normal, chiar deosebit de caldă în regiunile intracarpatice. Cerul va fi variabil, mai mult senin ziua, dar cu nebulozitate joasă stratiformă sau ceață, în primele ore ale intervalului, apoi cu o probabilitate mai mare în a doua parte a nopții, în zonele joase de relief, local din est și sud-est și izolat din centru și nord-vest. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 28 de grade, iar cele minime între 5 și 15 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.

Şi la Bucureşti, sâmbătă, vremea va fi predominant frumoasă, iar în orele amiezii se va menține cu mult mai caldă decât în mod normal. Cerul va fi mai mult senin, exceptând primele ore ale zilei și a doua parte a nopții, când va fi nebulozitate joasă stratiformă sau ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 9...10 grade.

Prognoză meteo duminică
În ţară, vremea va fi deosebit de caldă în orele amiezii în jumătatea de vest a țării, în timp ce, în restul teritoriului valorile diurne se vor situa în continuare peste cele climatologic specifice datei. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, exceptând primele ore ale zilei și din nou cel mai probabil a doua parte a nopții, când va fi nebulozitate joasă stratiformă sau ceață, local în est și sud-est și pe spații mici în centru. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 28 de grade, iar cele minime între 5 și 16 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei.

La Bucureşti, duminică, vremea va fi în continuare predominant frumoasă, iar în orele amiezii cu mult mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, exceptând primele ore ale intervalului și ulterior cel mai probabil a doua parte a nopții, când va fi nebulozitate joasă stratiformă sau ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 24...25 de grade, iar cea minimă va fi de 9...11 grade.

Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Vreme schimbătoare în următoarele două săptămâni în Dobrogea. Cum va fi în week-end-ul de 1 mai la mare

25 Apr 2022 1795

Prognoza meteo Cum va fi vremea în acest week-end

09 Oct 2019 1669

Prognoza meteo pentru acest week-end. Ce temperaturi vor fi pe litoral

28 Sep 2019 1722

Ploi şi vreme rece, la sfârşit de săptămână. Lapoviţă şi ninsoare, la munte

20 Sep 2019 1666

Alertă meteo. Se strică vremea în toată țara. Cum arată prognoza meteorologilor pentru week-end

02 Feb 2018 2789

Week-end cu ploi Când începe, în sfârșit, vremea frumoasă

04 Jul 2015 1829

Din week-end revine iarna în Dobrogea

02 Feb 2015 1785

Cum va fi vremea în week-end

16 Jan 2015 1375