Meteo

Vreme caldă pe litoral, la început de septembrie. Ce spun meteorologii

Vremea se va menține caldă, local călduroasă în regiunile sudice. Vor fi averse și descărcări electrice, local în vestul și nord-vestul țării, precum și la munte, iar pe arii restrânse va ploua și în centru și sud-est și cu totul izolat în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 31 de grade. Dimineaţa vor fi condiții de ceață.
 
DUMINICĂ. Vremea se va menține caldă, local călduroasă în regiunile sudice. Cerul va avea înnorări temporare. Vor fi averse și descărcări electrice, local în vestul și nord-vestul țării, precum și la munte, iar pe arii restrânse va ploua și în centru și sud-est și cu totul izolat în rest. Vântul va sufla slab și moderat, local și temporar cu intensificări, ziua mai ales în regiunile sud-estice, iar după-amiaza și noaptea cu precădere în cele sud-vestice și pe crestele Carpaților Meridionali și Munților Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 31 de grade, cu cele mai ridicate valori în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 și 20 de grade, mai coborâte, spre 6 grade, în depresiunile din estul Transilvaniei, unde vor fi condiții de ceață.

LUNI: Vremea se va menține caldă, izolat călduroasă în sudul extrem al țării, dar va deveni instabilă în regiunile intracarpatice. Cerul va avea înnorări temporare, mai accentuate după-amiaza și noaptea în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, unde vor fi averse și descărcări electrice, pe arii restrânse în prima parte a zilei, apoi în extindere și în intensificare. Local cantitățile de apă vor fi mai însemnate și izolat se va semnala grindină. Vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a țării în cursul zilei, viteze mai mari în Banat și pe crestele montane, precum și asociat ploilor când pot lua aspect de vijelie, iar noaptea va slăbi treptat în intensitate. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 31 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 și 19 grade, mai scăzute, spre 5 grade, în estul Transilvaniei unde vor fi condiții de ceață.

MARȚI: Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare în nord-vestul și centrul țării, precum și la munte, iar pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată și, posibil, descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări, ziua, în Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 31 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 7 și 17 grade.

MIERCURI: Vremea va fi frumoasă. Cerul va fi variabil în nord-est și mai mult senin în restul teritoriului, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare în sud-vest. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 30 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 8 și 18 grade.

JOI: Vremea se va menține mai caldă decât în mod normal la această dată. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată la începutul intervalului în regiunile intracarpatice și la munte, apoi și în rest.


Sursă: România TV

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ploi şi vreme rece, la sfârşit de săptămână. Lapoviţă şi ninsoare, la munte

20 Sep 2019 494

Val de aer polar deasupra României. Cum va fi vremea în Dobrogea

17 Sep 2019 440

Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Cum va fi vremea în Dobrogea

16 Sep 2019 809

Vremea se menţine caldă pe litoral. Ploi slabe cantitativ. Cum arată prognoza meteo

09 Sep 2019 657

Toamnă în toată regula Meteorologii anunţă cod galben şi portocaliu de ploi şi vânt puternic

09 Sep 2019 550

Reabilitarea carosabilului pe strada Soveja continuă (galerie foto)

05 Sep 2019 385

Informare meteo Se răceşte vremea în Dobrogea. Anunţul meteorologilor

03 Sep 2019 2212

Prognoza meteo pentru Dobrogea Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni. Se anunţă ploi slabe

03 Sep 2019 642

Administrația Națională de Meteorologie Disconfort termic în următoarele două zile. Iată zonele vizate

27 Aug 2019 384

Prognoza meteo pentru Dobrogea. Cum va fi vremea la începutul lunii septembrie

26 Aug 2019 860

Administraţia Naţională de Meteorologie Cum va fi vremea în Dobrogea în următoarele zile

15 Aug 2019 1426

UPDATE Alertă Două persoane în pericol de înec pe plaja din Tuzla

14 Aug 2019 1449

Cum va fi vremea de Sfânta Maria Prognoza meteo pentru Dobrogea, în următoarele zile

14 Aug 2019 822

Instabilitate atmosferică și cantități de apă însemnate în toată țara

13 Aug 2019 685

Informare meteorologică Vine canicula! Temperaturi insuportabile în următoarele zile

08 Aug 2019 1805