Comunicat de presa - Probele de concurs pentru ocuparea posturilor vacante la Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea

Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea organizează concurs pentru ocuparea a 35 de funcții cu personal din sursă externă, precum și pentru ocuparea unei funcții prin reîncadrare.
 
La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au fost scoase la concurs 35 de funcții prevăzute la posturile de poliție comunale, care urmează a fi ocupate prin angajare din sursă externă, precum și o funcție pentru reîncadrare.
 
Proba de evaluare a performanţei fizice se susţine utilizându-se baze sportive corespunzătoare.
         
Data, ora și locul unde se va desfășura proba de evaluare a performanței fizice se vor stabili, în funcție de numărul candidaților, și se vor comunica acestora prin postarea unui anunț ulterior pe pagina de Internet a Poliției Române, www.politiaromana.ro, Secțiunea carieră – Posturi scoase la concurs (adresa http://www.politiaromana.ro/ ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs), precum și la avizierul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea.
              
Atenție!Candidații care nu se prezintă la data, ora și locul indicate pentru susținerea probei de evaluare a performanței fizice, vor fi declarați „neprezentat” și vor fi eliminați din concurs. Atragem atenția cu privire la respectarea strictă de către candidați a prevederilor prezentului anunț, în vederea bunei desfășurări a procedurii de concurs.
 
Probele la evaluarea performanţei fizice sunt, în ordine:
  1. flexie abdominală, pentru toţi candidaţii, bărbaţi şi femei;
  2. alergare de rezistenţă pe distanţa 1000 m pentru candidaţii-bărbaţi, respectiv 800 m pentru candidaţii – femei.
Baremele la probele de flexie abdominală şi alergare de rezistenţă se stabilesc pe grupe de vârstă atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei, conform prevederilor legale în materie, precizate în Anexa nr. 3 după cum urmează:
- grupa I - până la 30 de ani, inclusiv ;
- grupa a II-a - de la 31 de ani până la 35 de ani, inclusiv;
- grupa a III-a - de la 36 de ani până la 40 de ani, inclusiv;
- grupa a IV-a - de la 41 de ani până la 45 de ani, inclusiv;
- grupa a V-a - de la 46 de ani până la 50 de ani, inclusiv;

- grupa a VI-a - peste 51 de ani.
 
La proba de evaluare a performanţei fizice pot participa numai candidaţii a căror candidatură a fost validată de comisia de recrutare şi care sunt declaraţi „apt” medical şi psihologic.

Proba de evaluare a performanţei fizice este probă de concurs eliminatorie şi este luată în calcul la stabilirea notei finale, prin efectuarea mediei aritmetice cu nota la proba scrisă.
Este declarat „Admis” candidatul care îndeplineşte baremul stabilit pentru fiecare probă, corespunzător notei 5 şi obţine, la final, minimum nota 6, reprezentând media aritmetică a notelor acordate la probele de alergare de viteză şi alergare de rezistenţă.
Candidatul care nu promovează prima probă sportivă este eliminat din concurs, iar în funcţie de momentul în care intervine aceasta, nu mai parcurge cealaltă probă, fiind declarat „Respins”.
 
Candidaţii declaraţi „respins” la proba de evaluare a performanţei fizice nu vor fi planificaţi la proba „test scris”.
Proba de evaluare a performanţei fizice nu se repetă, nu se reexaminează şi nu poate fi contestată.
Rezultatele la proba de evaluare a performanţei fizice se afişează la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea şi pe pagina de Internet a Poliţiei Române www.politiaromana.ro, Secțiunea carieră – Posturi scoase la concurs (adresa http://www.politiaromana.ro/ ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs).
Metodologia desfăşurării probei de evaluare a performanţei fizice, care include baremele stabilite la fiecare probă, pe grupe de vârstă, este prevăzută în Anexa nr. 3.
Atenție! – Candidații nu vor fi anunțați personal cu privire la notele obținute la probele concursului și la data, ora și locul la care va avea loc următoarea probă, fiind obligați să se informeze prin verificarea permanentă a paginii de Internet indicate mai sus.
 
Atenție! Candidații care nu se prezintă la data, ora și locul stabilite pentru această probă, vor fi declarați „neprezentat” și vor fi eliminați din concurs. Atragem atenția cu privire la respectarea strictă de către candidați a prevederilor prezentului anunț, în vederea bunei desfășurări a procedurii de concurs.
 
Pentru detalii legate de condițiile de participare și probele de concurs, vă rugăm să apelați Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea la numărul de telefon 0240/506700 sau pe pagina de Internet a Poliției Române, www.politiaromana.ro, Secțiunea carieră – Posturi scoase la concurs (adresa http://www.politiaromana.ro/ ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs), precum și la avizierul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.