IGPR Infotrafic Trafic restricționat pe autostrada A2 București -Constanța

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi, 31 martie, până la ora 13.00, pe autostrada A2 București – Constanța se vor executa mai multe lucrări de reparații la carosabil, după cum urmează:
- pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București - Constanța, la kilometrii 51 și 58, loc. Nicolae Bălcescu, județul Călărași, circulația este restricționată pe banda numărul 1 pentru efectuarea unor lucrări la rosturile de dilatare. Traficul rutier se desfășoară pe a doua bandă.
 
- pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 București - Constanța, la kilometrul 41, loc. Sărulești, județul Călărași, circulația este restricționată pe banda numărul 1 pentru efectuarea unor lucrări la rosturile de dilatare. Traficul rutier se desfășoară pe a doua bandă.
 
Pentru reducerea riscului de implicare în evenimente rutiere, recomandăm mărirea distanței de siguranță între autovehicule, semnalizarea înaintea schimbării benzii și respectarea limitelor de viteză instituite!

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.