IPJ AradConcurs de infracțiuni rutiere

BULETIN DE PRESĂ
Mandat de executare a pedepsei închisorii, pus în aplicare de polițiștii arădeni
 
            Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de magistrații Tribunalului Arad, pe numele unui arădean de 46 de ani, care are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani și 8 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.
            Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Arad.
 
  •  
 
Identificat de polițiștii arădeni
 
            Polițiștii Biroului de Ordine Publică au fost sesizați, în noaptea de 24/25 mai a.c., despre un incident, într-un salon de masaj, din municipiu.
            Din cerecetări, s-a stabilit că, pe fondul consumului de alcool, un bărbat ar fi lovit o angajată a societății comerciale și ar fi distrus o oglindă, după care  a părăsit incinta, înante de sosirea organelor de poliție. Acesta a fost identificat ulterior, fiind vorba despre un bărbat de 35 de ani, din Frumușeni, pe numele căruia a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și distrugere.
 
  •  
 
Concurs de infracțiuni rutiere
 
            Polițiștii orașului Ineu au depistat, în ziua de 24 mai a.c., un bărbat de 40 de ani, din Răpsig, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 79/A, în afara localității Ineu.
            Acesta a prezentat, pentru control, un permis de conducere emis de autoritățile belgiene, despre care există suspiciunea că ar fi fals, verificările indicând că cel în cauză nu are drept de a conduce.
            Bărbatul este cercetat pentru conducere fără permis și uz de fals.
 
  •  
 
Acțiune preventivă, în municipiu
 
            Polițiștii Municipiului Arad au desfășurat, în după-amiaza zilei de 24 mai a.c., o acțiune preventivă, de tip „fulger”.
            În urma activităților, au fost verificate 25 de autoturisme și legitimate 30 de persoane, fiind aplicate 16 sancțiuni contravenționale, conform O.U.G. 195/2002, în valoare de 5.800 de lei.
            Aceste activități au caracter permanent, și se desfășoară atât în municipiu cât și în județ.
  •  
 
Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri
 

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au desfășurat mai multe acțiuni pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente cu consecințe grave, precum și pentru conștientizarea de către conducătorii auto a pericolelor la care se expun, prin nerespectarea regulilor de circulație.
Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 167 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 67.900 de lei, din care 46 pentru nerespectarea vitezei regulamentare în localități și în afara acestora.
Au fost reținute 12 permise de conducere și retrase 8 certificate de înmatriculare.

Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în deplasări.
 
COMPARTIMENTUL DE RELAȚII PUBLICE

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.