IPJ AradOrdine de protecție provizorii

 
BULETIN DE PRESĂ
 
Ordine de protecție provizorii
 
            În ziua de 19 aprile a.c., în jurul orei 17.31, polițiștii Secției 1 Rurală Arad au fost sesizație despre un scandal în familie, la un imobil din Șagu.
            Din cercetări, a reieșit că un bărbat de 44 de ani, din localitate, pe fondul unui conflict spontan, și-ar fi agresat fizic soția. Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu, cercetările fiind continuate de polițiști într-un dosar penal, întocmit pentru violență în familie.
            A mai fost emis, de polițiștii orașului Curtici, un ordin de protecție provizoriu, pe numele unui bărbat de 41 de ani, din Macea, care, în ziua de 19 aprilie a.c., și-ar fi amenințat soția. Cel în cauză este cercetat penal pentru amenințare.
 
 
Acțiune preventivă, în municipiu
 
            În ziua de 19 aprilie a.c., polițiștii din municipiu au desfășurat o acțiune preventivă, cu scopul reducerii riscului rutier.
            În cadrul activității au fost legitimate 59 de persoane și verificate 57 de autovehicule, fiind aplicate 34 de sancțiuni contravenționale la regimul circulației rutiere, în valoare totală de aproximativ 2.400 de lei. Totodată, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.
Aceste acțiuni au caracter continuu și se desfășoară permanent, atât în municipiu cât și în județ.
 
 
Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri
 
În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au desfășurat mai multe acțiuni pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente cu consecințe grave, precum și pentru conștientizarea de către conducătorii auto a pericolelor la care se expun, prin nerespectarea regulilor de circulație.
Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 156 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 64.400 de lei, din care 75 pentru nerespectarea vitezei regulamentare în localități și în afara acestora.
Au fost reținute 8 permise de conducere și retrase 3 certificate de înmatriculare.

Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în deplasări.
 
 
 
COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

IPJ AradAcțiuni preventive, desfășurate de polițiștii Secției 5 Rurală Ineu

01 Nov 2023 391

IPJ Arad Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri

26 Sep 2023 569

IPJ AradOrdine de protecție provizorii

26 Jul 2023 530

IPJ AradOrdine de protecție provizorii

13 Jul 2023 499

IPJ AradReținut pentru violare de domiciliu

29 May 2023 618

IPJ AradOrdine de protecție provizorii

10 May 2023 679

IPJ AradInfracțiuni rutiere

18 Apr 2023 616