IPJ Bacău Comunicat de presă - 05.01.2023

POLIŢIŞTII INSPECTORATULUI DE POLIȚIE JUDEȚEAN BACĂU ALĂTURI DE CETĂŢENI ÎN CELE DOUĂ ZILE DE SĂRBĂTOARE
 
     
În cele două zile prilejuite de sărbătorirea Botezului Domnului Iisus Hristos (Boboteaza) și Sfântului Ioan Botezătorul, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bacău vor acționa pe raza întregului județ, pentru a asigura ordinea şi liniştea publică și pentru prevenirea, descurajarea și combaterea faptelor antisociale. 
 
Polițiștii vor acționa, alături de celelalte structruri teritoriale ale M.A.I. pentru desfășurarea în siguranță a manifestărilor prilejuite de cele două zile de sărbătoare.
 
Modul de acțiune va fi unul preventiv, însă, dacă vor fi constatate încălcări ale legii, vor fi luate măsurile legale ce se impun penrtu fiecare situație în parte.
 
Măsurile dispuse în această perioadă au în vedere şi fluidizarea traficului rutier în zona lăcaşurilor de cult și prevenirea evenimentelor rutiere negative.
 
Zilnic, peste 90 de patrule de poliție, pedestre şi auto, vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale și pentru un trafic rutier în siguranță.
   
Recomandăm  cetăţenilor care intenţionează să participe la aceste manifestări religioase să adopte un comportament civilizat, să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale. De asemenea, să nu încurajeze actele de cerșetorie prin ajutorarea celor care apelează la mila publicului.
                                                                                                                                  Întocmit,
Subcomisar de poliţie

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.