IPJ Bacău Comunicat de presă - 18.08.2022

 
BULETIN DE PRESĂ
 
Reținut de polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Ștefan cel Mare
 
Polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Ștefan cel Mare au luat măsura reținerii unui tânăr de 23 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de tentativă la furt calificat, furt calificat și tâlhărie calificată. Ulterior, acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.
 
În urma activităților informativ-operative desfășurate de polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Onești, s-a stabilit că, tânărul de 23 de ani, din comuna Ștefan cel Mare ar fi sustras, din curtea unui bărbat de 51 de ani, din comuna Gura-Văii, un aparat de sudură și un flex, în valoare de 3.000 de lei. Totodată, ar fi încercat să sustragă bunuri din curtea unui bărbat de 53 de ani, din aceeași localitate. De asemenea, în noaptea de 16/17 iulie a.c., bănuitul ar fi pătruns în locuința unei bătrâne de 73 de ani, din comuna Gura Văii şi, prin exercitarea de acte de violenţă, ar fi deposedat-o de suma de 200 de lei.
       După documentarea întregii activități infracționale a tânărului, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore, ulterior, fiind prezentat Judecătorului de Drepturi și Libertăți din cadrul Judecătoriei Onești, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.
Tânărul a fost introdus în Arestul din cadrul I.P.J. Bacău.

  •  
 
Transportatorii de mărfuri, în atenția polițiștilor rutieri
 
În această dimineață, polițiștii Serviciului Rutier Bacău, într-un interval de 3 ore, au desfășurat o acțiune care a avut ca scop verificarea autovehiculelor destinate transportului rutier de mărfuri cu masa totală mai mare de 3,5 tone.
În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 18 sancțiuni contravenționale la regimul rutier, din care 9 transportatorilor. Totodată, au fost efectuate 39 de testări cu aparatul etilotest.
           

Întocmit,

Subcomisar de poliţie

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.