IPJ Bacău Comunicat de presă -Țigări confiscate

Nr. 1059526 din 05 aprilie 2022
                        
 
5.000 DE PACHETE DE ŢIGĂRI DE CONTRABANDĂ,
CONFISCATE DE POLIŢIŞTII BĂCĂUANI
 
 
Poliţiştii din Bacău au indisponibilizat 5.000 de pachete de ţigarete de contrabandă, găsite într-un autoturism, depistat în trafic.
 
La data de 04 aprilie a.c., în jurul orei 17.00, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Bacău au efectuat semnal regulamentar de oprire în trafic, pe A 7, în localitatea Săucești, a unui autoturism.
 
În urma controlului autoturismului, condus de un tânăr de 26 de ani, din județul Galați, polițiștii au descoperit în interior ţigaretele, netimbrate şi fără documente de provenienţă.
         
Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău.
 
Cele 100.000 de ţigarete în valoare de 70.000 de lei au fost ridicate în vederea confiscării.
Totodată, poliţiştii au indisponibilizat autoturismul folosit la transportul țigaretelor.
 
În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 ţigarete.

 
Față de persoana depistată s-a luat masura reținerii pentru 24 de ore.
 
   Întocmit,
Subcomisar de poliţie

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.